• 1402/04/05 - 12:01

16986.mp3 صعود دانشجویان با شعار "دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه بدون دخانیات "به قله چین کلاغ

به گزارش خبرگزاری دانشگاه علوم پزشکی ایران (مفدا ایران )؛ این اردوی آمادگی دختران جهت صعود به دماوند که به دلیل شرایط نامساعد جوی لغو شده بود ، در روز جمعه دوم تیرماه با حضور ۱۷نفر از دانشجویان برگزار شد.

قله چین کلاغ با ارتفاع ۲۸۲۰ متر از مجموعه قله های جنوبی البرز جنوبی می باشد که بهترین و رایج ترین مسیر صعود آن ، ضلع غربی «شهرک بام تهران » در بالای سعادت آباد است.

شروع برنامه ساعت ۶ صبح در منطقه سعادت آباد بوده و هم چنین صعود و برگشت گروه از قله ۵ساعت به طول انجامید .

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,اخبار تربیت بدنی,اخبار انجمن های علمی