• 1398/07/30 - 05:23

فراخوان ثبت نام المپياد علمي

262404.mp3 فراخوان ثبت نام المپياد علمي

فراخوان ثبت نام المپياد علمي

فراخوان ثبت نام دوازدهمين المپياد علمي ويژه دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي ايران اعلام شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه: به اطلاع دانشجويان رشته پزشکي و کارشناسي رشته هاي دانشگاه علوم پزشکي ايران و دانشجويان مقاطع کارشناسي ارشد و دکتراي تخصصي  مي رساند  ، دبيرخانه استعدادهاي درخشان دانشگاه از دانشجويان علاقمند به شرکت در دوازدهمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشکي کشور که تابستان ???? برگزار مي گردد در حيطه هاي زير ثبت نام مي کند:

استدلال باليني

تفکر علمي در علوم پايه

مديريت نظام سلامت

کارآفريني در بستر دانشگاه هاي هزاره سوم

آموزش پزشکي

مطالعات ميان رشته¬اي علوم انساني و سلامت

از متقاضيان دعوت مي شود از تاريخ ?? مهر ??  لغايت ?? آبان ??  براي تکميل فرم به درگاه دبيرخانه استعدادهاي درخشان و امور نخبگان مراجعه کرده و فرم مربوطه را تکميل نمايند.

شايان ذکر است دانشجويان محترم مجاز به انتخاب يک حيطه مي باشند. صرفاً دانشجوياني که ميانگين نمرات تحصيلي آن¬ها حداقل ?? باشد مي‌توانند اقدام به ثبت¬ نام نمايند. همچنين به اطلاع مي‌رساند در صورت اعمال هر گونه تغيير احتمالي در حيطه هاي المپياد يا روند برگزاري آن از سوي وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکي اطلاع رساني خواهد شد.

شماره تماس دبيرخانه استعدادهاي درخشان دانشگاه:

???-????????