• 1397/05/30 - 03:09
به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکي

قابل توجه پذيرفته شدگان سي وپنجمين دوره آزمون پذيرش دستيار فوق تخصصي پزشکي سال ????

262340.mp3 قابل توجه پذيرفته شدگان سي وپنجمين دوره آزمون پذيرش دستيار فوق تخصصي پزشکي سال 1397

به اطلاع پذيرفته شدگان سي وپنجمين دوره آزمون پذيرش دستيار فوق تخصصي پزشکي سال 97مي رساند نسبت به تکميل فرم هاي مربوطه اقدام نمايند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ؛پذيرفته شدگان ؛ مقتضي است از تاريخ??شهريورماه???? لغايت??شهريورماه???? براي تکميل فرم ها و مدارک ثبت نامي زير به سايت http://registration.iums.ac.ir مراجعه و نسبت به اسکن آنها اقدام فرمايند:
  * سند تعهد محضري قابل تهيه از سايت دفتر حقوقي دانشگاه  به آدرس       http://legal.iums.ac.ir   - فرمها
توجه:  ضامنين بايد کارمند رسمي شاغل دولت باشد
ضمنا"حکم کارگزيني ضامنين به همراه سند تعهد محضري اسکن شود و احکام ضامنين  هنگام تحويل اصل سند تعهد محضري در تاريخهاي مقرر ارائه گردد.
شرايط ضامنين به شرح ذيل ميباشد:
 ?- ضامنين مي بايست کارمند رسمي قطعي شاغل دولت باشند.
?- سابقه خدمت ضامنين مي بايست زير ?? سال باشد.
?- ضمانت کارکنان شرکتهاي سهامي خاص و بازنشستگان و نيروهاي مسلح و ... قابل قبول نمي باشد.

*فرمهاي ثبت نامي   ?? - ?-?-?-?   و فرم گزينش
  *تصوير پايان طرح يا معافيت از طرح نيروي انساني (پايان ضريب کا) و يا گواهي مبني براتمام تعهدات قانوني تا ?? شهريور ماه ????صادرشده از معاونت درمان يا مرکز امور هيات علمي وزارت متبوع براي کساني که به صورت مشروط ثبت نام مي نمايند.
  * شناسنامه(ازتمام صفحات)
*  کارت ملي (پشت و رو )
*عکس ?.?
  * نامه از محل استخدام مبني بر موافقت با ادامه تحصيل
  *تسويه حساب صندوق رفاه
  *رونوشت حکم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق براي کارکنان
  * مدرکي دال برداشتن دانشنامه تخصصي
  *فرم تعهد مبني بر عدم مغايرت مندرجات با اصل مدارک
  * کارت پايان يا معافيت از خدمت نظام وظيفه براي آقايان ( پشت و رو)
 نکات مهم
-درخصوص اطلاع از امکانات رفاهي (خوابگاه ، وام، تغذيه و ...)به سايت معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه مراجعه فرمايند.
 - هنگام ثبت نام اينترنتي درصورت مشاهده پيام مدارک ناقص مي باشد بايد سريعا" نسبت به رفع نقص اقدام نمائيد
  -ضمنا شما عزيزان مي توانيد در صورت لزوم در ساعات اداري (? الي ??) با شماره تلفنهاي ????????(قسمت ثبت نام) و ???????? (قسمت رايانه و فني) تماس حاصل نماييد.
  *جهت کسب اطلاعات بيشتر در مورد سند تعهد محضري با شماره تماس ????????   دفتر حقوقي  دانشگاه  تماس حاصل فرمائيد.
توجه : پذيرفته شدگان محترم پس از انجام ثبت نام اينترنتي  و دريافت پيام تاييديه موقت ثبت نام به منظور اتمام مراحل ثبت نام ، ميبايست  اصل سند تعهد محضري (به همراه احکام ضامنين ) را در تاريخ 97/7/21 لغايت 97/7/25 در ساعات اداري ( ? صبح تا ??:?? بعد از ظهر) به آدرس بزرگراه همت - ساختمان مرکزي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني ايران – اداره دستياري  طبقه ? - اتاق ??? ارائه نمايند
** بديهي است صدور معرفي نامه جهت شروع دوره دستياري منوط به دريافت اصل سند تعهد محضري ميباشد

** پذيرفته شدگان محترم ميبايست قبل از ورود به بخشهاي آموزشي جهت اطلاع از تاريخ جلسه معارفه گروهها ، کلاسهاي توجيهي ،  کوريکلومهاي آموزشي ، آيين نامه ها و دستورالعمل هاي آزمون ها و آخرين اخبار دانشکده پزشکي و ....  به سايت دانشکده پزشکي به آدرس  :   http://fmd.iums.ac.ir    و يا به سايت : دانشگاه علوم پزشکي ايران/ دانشکده پزشکي /منواصلي/ معاونتها/ معاونت آموزش تخصصي و فوق تخصصي دانشکده پزشکي مراجعه نمايند
*** پذيرفته شدگان درصورت نياز به  اطلاعات  بيشتر با شماره ????????  اداره تخصصي دانشگاه  تماس حاصل فرمايند.
 توجه :  پذيرفته شدگان هنگام مراجعه به گروه هاي مربوطه (?/?/??) تصوير شناسنامه – کارت ملي –کارت پايان خدمت ? قطعه عکس- همراه داشته باشند.

کليه پذيرفته شدگان بر اساس سهميه قبولي فرم  تعهد محضري را  از سايت دفتر حقوقي دانشگاه  به آدرس       http://legal.iums.ac.ir   - فرمها    تهيه نمايند.
  فرم هاي ثبت نام
*سند تعهد محضري(قابل تهيه از سايت دفتر حقوقي دانشگاه  به آدرس http://legal.iums.ac.ir - فرمها  )
 *فرم شماره ?  (فرم شناسنامه دستياران)
  فرم شماره ?  (تعهد کارمندي)
  فرم شماره ? (فرم اعلام انصراف از ثبت نام جهت شروع دوره  پس از اسکن از طريق سامانه ثبت نام يا نمابر به شماره  ???????? )

فرم شماره ? ( صحت مدارک)
فرم شماره ?? (فرم اخذ تعهد مبني بر ارائه مقاله در هنگام ثبت نام جهت آزمون دانشنامه فوق تخصصي با توجه به مصوبات مورخ ?/?/?? شوراي آموزشي دانشگاه)
فرم  گزينش فوق تخصص

مدارک مورد نيازدستياران دوره فوق تخصص جهت ارائه به هسته تحقيق و نظردهي
* فرم مشخصات گزينش دانشجو :
خواهشمند است قبل از تکميل فرم  پرسشنامه (فرم  گزينش فوق تخصص) به نکات ذيل توجه فرمائيد.
  الف)فرم مشخصات گزينش دانشجو شامل دوصفحه مي باشد که بايستي بند بند آن مطالعه شود، سپس خوانا و بدون خط خوردگي تکميل گردد، چنانچه بندي از فرم شامل داوطلب نمي باشد حتما" با خط تيره مشخص گردد.
 ب)آدرس معرفها و شماره تلفن تماس با آنها بصورت دقيق و خوانا مکتوب گردد.
ج) ثبت يک شماره تلفن ثابت به همراه کد شهرستان مورد نظر – ثبت شماره تلفن همراه داوطلب - ثبت يک شماره تلفن همراه، مربوط به يکي از اعضاء خانواده جهت تماس فوري و اضطراري در قسمت مخصوص در انتهاي فرم مشخصات الزامي است.
*افرادي که يکي از بندهاي «د» يا «ذ» يا «ر» شامل حالشان ميشود، بايستي جهت ارائه اصل مدارک ، در تاريخ هماهنگ شده توسط کارشناس اين واحد، بعد از تکميل نهايي، به صورت حضوري به هسته تحقيق و نظردهي دانشگاه مراجعه نمايد.
د- ارائه اصل يا کپي حکم کارگزيني ممهور به مهر کارگزيني ، (فقط ويژه کارمندان رسمي –آزمايشي يا رسمي- قطعي )
ذ- ارائه اصل آخرين فيش حقوقي جهت پرسنل ارتش و معرفي نامه از ارتش جهت ادامه تحصيل.
ر-پرسنل رسمي سپاه ميتوانند نامه معرفي به عنوان کارمند رسمي از سوي سپاه ارائه نمايند.
نکته مهم و ضروري :
از آنجائيکه دريافت حقوق ومزاياي دوره دستياري منوط به اعلام نظرمثبت از سوي اين واحد مي باشد، لذا داوطلبان مي بايست بعد از تکميل فرم مشخصات و الصاق يک قطعه عکس ?x? در محل مربوط روي فرم و اسکن آن،  اصل مدارک گزينش که شامل ( فرم مشخصات به همراه ? قطعه عکس ?x? و موارد خواسته شده در بند «د»، «ذ» ، «ر» در صورتيکه شامل حالشان مي شود) را در تايخ 97/6/25  به صورت حضوري به آدرس تهران –بين بزرگراههاي شهيد شيخ فضل اله نوري و شهيد چمران –ضلع جنوبي همت –دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني ايران – ساختمان ستاد مرکز – طبقه دوم – اتاق ??? هسته تحقيق و نظردهي تحويل نمايند.
چنانچه هر گونه سئوال درخصوص مراحل تکميل فرم مشخصات ويژه گزينش  وجود دارد با شماره تلفن  ???????? خانم مطلق تماس بگيرد. در خصوص مابقي مراحل ثبت نام از کارشناسان مربوطه سئوال بفرمائيد.