• 1402/05/24 - 09:28

18925.mp3 قابل توجه دانشجویان استعداد درخشان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی متقاضی شرکت در دوره تحصیل همزمان MD-MPH

قابل توجه دانشجویان استعداد درخشان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی متقاضی شرکت در دوره تحصیل همزمان MD-MPH

از دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی علاقمند به تحصیل همزمان در دوره MD- MPH  که واجد شرایط ذیل هستند دعوت می گردد حداکثر تا روز دو­شنبه مورخ 30/05/1402 از طریق لینک ذیل اقدام به ثبت ­نام اولیه نمایند

شرایط استفاده از این دوره

الف- دانشجویان پزشکی پس از گذراندن امتحان جامع علوم پایه- مقطع فیزیوپاتولوژی یا سال اول کارآموزی (استاجری)
ب- دانشجویان دوره دکتری عمومی دندانپزشکی پس از گذراندن امتحان جامع علوم پایه، سال سوم یا چهارم تحصیل

ج- دانشجویان دوره دکتری عمومی داروسازی سال سوم یا چهارم تحصیل

علاقمندان باید بر اساس آئین ­نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی، رفاهی ویژه استعدادهای درخشان مصوب وزارت بهداشت و آموزش پزشکی، به عنوان دانشجوی استعداد درخشان شناخته شوند.
دانشجویان غیر استعداد درخشان که عضو کمیته تحقیقات دانشجویی هستند در صورت کسب حداقل معدل کل 16 و موافقت دبیرخانه استعدادهای درخشان امکان شرکت در آزمون مصاحبه ورودی را خواهند داشت.

علاقمندان به گذراندن دوره MD-MPH ، ضروری است سابقه فعالیت­ های علمی تحصیلی شامل رزومه، فعالیت های پژوهشی، نمره آزمون علوم پایه و کارنامه تحصیلی خود را به دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه تا روز ­دوشنبه مورخ 1402/05/30ارائه دهند. مدارک پس از تاریخ اعلام شده قابل بررسی نخواهد بود.

د- کلیه متقاضیان ضروری است مدارک ذیل را در روز آزمون مصاحبه جهت ارائه به هیأت ممتحنه همراه داشته باشند.

1. مدرک معتبر زبان انگلیسی (مدارک مورد تأئید وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یا مدارک معتبر زبان­ های خارجی دیگر مانند فرانسه، آلمانی و...)
  2. مقالات چاپ شده در مجلات معتبر علمی
  3. مقالات ارائه شده در کنگره­ های داخلی یا بین ­المللی
  4. مستندات مربوط به ترجمه یا تألیف کتاب
  5. مستندات مربوط به همکاری یا اجرای طرح­ های پژوهشی
  6. مدارک مربوط به آشنایی با علوم کامپیوتر، نرم افزارهای علوم زیستی و پزشکی

دانشجویانی که مدارک ایشان توسط کمیته مربوطه در دبیرخانه استعدادهای درخشان مورد پذیرش قرار گیرد، برای انجام آزمون مصاحبه که در روز یکشنبه مورخ 1402/06/05برگزار می گردد، با ارسال پیامک فراخوان خواهند شد.

این فراخوان منحصرا مربوط به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران می ­باشد.

شماره تماس با دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار آموزشی ,اخبار معاونت پزشکی عمومی