• 1401/11/16 - 09:27

مسابقه کتابخوانی کتاب "صعود چهل ساله انقلاب " در دانشگاه برگزار می شود

مسابقه کتابخوانی کتاب " صعود چهل ساله انقلاب " بصورت آنلاین و تستی برگزار می شود.

11130.mp3 مسابقه کتابخوانی کتاب "صعود چهل ساله انقلاب " در دانشگاه برگزار می شود

به گزارش اداره توسعه فعالیت های قرآن (مفدا ایران) : به همت کانون قرآن و عترت و بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران , به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر کانون قرآن و عترت دانشگاه باهمکاری بسیج جامعه پزشکی مسابقه کتابخوانی " صعود چهل ساله " را بصورت آنلاین و تستی برگزار می کند.

این مسابقه از روز ۱۲ لغایت ۲۳ بهمن ماه از طریق سایت https://basij.iums.ac.ir و با اهدای جوایز نقدی و غیر نقدی جهت اساتید کارکنان و دانشجویان برگزار می شود .

از کلیه دانشجویان و کارکنان دعوت می شود در این مسابقه شرکت کنند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار آموزشی ,اخبار سلامت ,اخبار معاونت پزشکی عمومی,اخبار معاونت تخصصی و فوق تخصصی,اخبار معاونت تحصیلات تکمیلی,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,اخبار معاونت امور هیئت علمی ,اخبارمدیریت توسعه آموزش ,اخبار معاونت مالی و اداری,اخبار معاونت پژوهشی