• 1398/11/07 - 09:48
  • - تعداد بازدید: 1238
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1238
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

آموزش همگاني و رعايت سبک زندگي سالم؛ در راستاي کاهش ابتلا به سرطان

آموزش همگاني و رعايت سبک زندگي سالم؛ در راستاي کاهش ابتلا به سرطان

261253.mp3 آموزش همگاني و رعايت سبک زندگي سالم؛ در راستاي کاهش ابتلا به سرطان


آموزش همگاني و رعايت سبک زندگي سالم؛ در راستاي کاهش ابتلا به سرطان رييس بخش خون و آنکولوژي بيمارستان حضرت رسول اکرم :  آموزش همگاني و رعايت سبک زندگي سالم  عامل موثر در کاهش ابتلا به سرطان محسوب مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه: به مناسب هفته پويش ملي مبارزه با سرطان گفتگويي با دکتر علي شهرياري احمدي؛ رئيس بخش خون و انکولوژي بيمارستان حضرت رسول اکرم (ص) انجام شده است که به شرح ذيل است:
دکتر شهرياري احمدي عنوان کرد:  در مقوله پيشگيري از سرطان مهمترين مسأله دوري از سيگار است. بيشترين مواد سرطان زاي موجود در سيگار است و لذا ترک سيگار در افراد سيگاري خيلي مهم است.
وي گفت : دولت ها هم موظف هستند از طرق مختلف من جمله بالا بردن قيمت سيگار و نيز افزايش تبليغات ضد دخانيات در تلويزيون در اين امر کمک کنند.
اين فوق تخصص خون و سرطان بالغين بيان کرد: در مورد ساير دخانيات به خصوص قليان هم اين مسأله صادق است و دود قليان به خاطر اينکه ترکيبي از تنباکو و زغال است از سيگار هم بدتر است.
دکتر شهرياري اظهار کرد: آلودگي هاي هواي شهري و آلودگي هاي صنعتي نيز از عوامل سرطان زا هستند و بايد کنترل شوند.
وي افزود : کنترل کيفيت بنزين و استاندارد سازي لوازم گرمايشي مهم است. همچنين بعضي از لوازمي که در خودرو استفاده ميشود مثل لنت ترمز حتما بايد استاندارد شود.
رئيس بخش خون و آنکولوژي بيمارستان حضرت رسول خاطرنشان کرد: مردم بايد به مصرف بيشتر ميوه و سبزي ترغيب شوند .
وي تاکيد کرد: نظارت سازمان غذا و دارو و موسسه استاندارد بر کيفيت تمامي خوراکي ها از جمله انواع روغن مصرفي و نيز رنگ هايي که در خوراکي ها استفاده مي شود، بيشتر گردد.
دولت بايد راه کار کارآمد براي کاهش آلودگي هواي شهرهاي بزرگ پيدا کند. واردات و ساخت خودروهاي بي کيفيت بايد متوقف شود.
دکتر شهرياري تصريح کرد: جداي از اين برنامه هاي تلويزيوني در رابطه با آموزش الگوي صحيح تغذيه بايد بيشتر شود و مردم بيشتر به سمت مصرف گوشت سفيد هدايت شوند.
در کنار اينها برنامه هاي غربال گري سرطان پستان و دهانه رحم در خانم ها و سرطان پروستات و ريه در آقايان سيگاري بايد در قالب برنامه هاي کشوري و بدون هزينه براي مردم اجرا شود.
به گفته ايشان، آموزش هاي همگاني در مورد مواد شايع سرطان زا در کتابهاي درسي دبيرستان گنجانده شود .
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص بيماران مبتلا به سرطان هم گفت: در راستاي راهنمايي و روشنگري بيماران سرطاني و خانواده هاي ايشان بايد اين نکته را مد نظر داشت که بايد براي طي دوره درمان به سرطان شناس مراجعه شود که شامل فوق تخصص خون و سرطان،متخصص پرتو درماني و جراح سرطان مي باشند، در واقع  فردي هست که به همه جنبه هاي بيماري آشنايي دارد و اين دانش را دارد که چگونه بيمار را براي انجام مراحل تشخيصي، درماني و حمايتي هدايت مي نمايد.
دکتر شهرياري ذکر کرد: درمان تيمي سرطان بهترين نتيجه با کمترين هزينه را براي بيمار به همراه دارد.
ايشان در پايان به بيماران سرطاني و خانواده هاي ايشان توصيه کرد: وقتي مسير درست براي فيلد درمان انتخاب کردند، اين اطمينان را داشته باشند که راه صحيح را برگزيدند و از مراجعه به پزشکان مختلف خودداري نمايند.
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261253
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings