• 1400/04/20 - 04:15
  • - تعداد بازدید: 79
  • - تعداد بازدید کنندگان: 79
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

افزايش چشمگير مبتلايان به کرونا در تهران

افزايش چشمگير مبتلايان به کرونا در تهران

261794.mp3 افزايش چشمگير مبتلايان به کرونا در تهران








افزايش چشمگير مبتلايان به کرونا در تهران



کوهپايه زاده در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
افزايش چشمگير مبتلايان به کرونا در تهران


رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: با شيوع پيک پنجم کرونا شاهد افزايش چشمگير مبتلايان به اين ويروس در تهران هستيم.
جليل کوهپايه زاده، رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پيک پنجم کرونا، چند روزي است که آغاز شده است. در تهران تا روز گذشته حدود ? هزار نفر بستري ناشي از کرونا در مجموع استان داشتيم که از اين حدود، يک چهارم بيماران، بستري ويژه ICU بودند.
او افزود: طبق جلساتي که با مسئول ??? بيمارستاني که کرونا را در تهران پوشش مي دهند، داشتيم، هماهنگ شد که فعلاً اعمال غيرضرور بيمارستاني را کاهش دهند تا بتوانيم بيماران کرونايي را بيشتر پذيرش و معالجه کنيم.
کوهپايه زاده ادامه داد: کلينيک‌هاي حاد تنفسي خصوصي و دولتي مراکز ما نيز به شدت فعال هستند تا بتوانند بار زيادي از مراجعات را مثل پيک قبلي از طريق درمان‌ها و تزريقات سرپايي، حل و فصل کنند؛ همه اين امور با برنامه ريزي و نظم در حال انجام است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران بيان کرد: تلاش بر اين است که از طريق افزايش حجم واکسيناسيون در روز‌هاي آينده و هفته پيش‌رو بتوانيم افراد در معرض خطر بيشتري را واکسينه کنيم، اين مسئله کمک مي‌کند تا آمار مرگ و مير پايين‌تر بيايد.
او ادامه داد: به طور کلي وضعيت مراجعه بيماران مبتلا در کشور و مراجعات سرپايي روزانه در بيمارستان‌ها و مراکز بهداشتي به شدت در حال افزايش است اما تحت کنترل است. در حال حاضر وضعيت ما از نظر تعداد تخت‌هاي بيمارستاني مورد نياز بيماران، در شرايط خوبي است.


آمادگي بيمارستان‌ها براي وضعيت سطح ? هشدار 


رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران تصريح کرد: در سطح يک هشدار، ? هزار تخت بيمارستاني و در سطح ? هشدار، تا حدود ?? هزار تخت بيمارستاني، آماده خواهد شد. در روز چهارشنبه در جلسه اي که براي مديريت و برنامه ريزي هاي مربوط به کوويد انجام شد؛ به بيمارستان‌ها اعلام کرديم که  تا سطح ? هشدار، آماده باشند.
کوهپايه زاده گفت: نکته مثبت در حال حاضر اين است که بيشتر درمان‌ها به صورت سرپايي تزريقي و سرپايي غير تزريقي انجام مي شود و مواردي که لازم باشد فرد از نظر پزشکي در بيمارستان بستري شود، فعلا کم است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در مورد جهش خطرناک دلتا گفت: دلتا و يا دلتا پلاس ورژن‌هاي جديد ويروس هستند که نامهايشان زياد اهميتي ندارد. به طور کلي علائم باليني اين جهش، برخلاف جهش قبلي که انگليسي بود از نظر سرايت و درگيري ريوي بيشتر است. اين جهش، علائم نشان دهنده اي براي حاد بودن وضعيت فرد ندارد.
او افزود: علائم اين جهش بسيار شبيه به علائم سرماخوردگي ساده است. کماکان بستري‌ها و درگيري‌ها به صورت خانوادگي است. اين نشان مي‌دهد که مراقبت‌هاي داخل خانواده بايد خيلي افزايش پيدا کند تا انتقال ويروس به حداقل ممکن برسد.
کوهپايه زاده در مورد وضعيت تست‌هاي PCR گفت: در حال حاضر هر مجموعه‌اي که نياز به انجام تست PCR داشته باشد، اين کار را انجام مي‌دهند و مشکلي در اين مورد نداريم، اما نکته اين است که وقتي آمار ابتلا در سطح يک جامعه افزايش پيدا مي‌کند انجام دادن يا ندادن تست در صورت مشاهده علائم فرد، حاکي از مثبت بودن نتيجه است، زيرا حتي اگر تست هم براي اين افراد انجام شود، باز ممکن است که تست منفي کاذب باشد.
او تاکيد کرد: به هر حال انجام دادن تست PCR براي کمک تشخيص و تاييد مثبت بودن کروناي هر فرد است. به طور کلي اگر فردي علائم داشته باشد و تستش هم منفي شود دليل بر اين نيست که فرد مبتلا نشده است و بايد حتماً قرنطينه خود را رعايت کند و از تماس با ديگران جدا خودداري کند



  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261794
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings