• 1400/08/23 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 204
  • - تعداد بازدید کنندگان: 204
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

ايده روغن هاي طبيعي براي رونق اشتغال زايي

ايده روغن هاي طبيعي براي رونق اشتغال زايي

262009.mp3 ايده روغن هاي طبيعي براي رونق اشتغال زايي









ايده روغن هاي طبيعي براي رونق اشتغال زايي



ايده روغن هاي طبيعي براي رونق اشتغال زايي


هسته فناور ريتو تحت پوشش مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکي ايران؛ ?? محصول بهداشتي بر پايه روغن هاي خالص طبيعي توليد کرده است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران، سميرا غريب؛ مدير عامل هسته فناور ريتو درخصوص ايده شکل گيري هسته فناور ريتو گفت: با توجه به علاقه به ايران و سفر به روستاهاي سراسر کشور، اين تفکر در ما ايجاد شد که از روستايي ها، محصولات مختلف تهيه و براي رونق کسب و کار روستايي اقدام کنيم.
 وي ادامه داد: در ابتدا همه نوع محصول از روستايي ها تهيه و با بسته بندي مناسب در شهرها عرضه مي کرديم ودرهمين مسير با افرادي مواجه شديم که روغن هاي خالص از قبيل روغن هسته انار، هسته زردالو و جلبک و ... تهيه مي‌کردند که براي من نيز به عنوان يک شهروند تهراني تازگي داشت؛ بنابراين اين ايده شکل گرفت که اين محصولات را نيز ارائه دهيم ولي بعد به اين نتيجه رسيديم که محصولاتي توليد کنيم که بر پايه روغن‌هاي خالص باشد.
مدير عامل هسته فناور ريتو عنوان کرد:  بر اساس بررسي فرمولاسيون، به توليد محصولات بهداشتي رسيديم، مانند: لوسيون، اسکراب ها، صابون ها، اسانس هاي مسکن و آرامش بخش و سايرمحصولات مخصوص پوست و مو و تاکنون ?? محصول توليد کرديم که ??? درصد گياهي هستند وهر کدام خاصيت خود را دارند و در ايران بي نظيرهستند.
غريب تصريح کرد: اين کار با هدف اشتغال زايي شروع شد تا هم کسب و کار روستايي و هم مجموعه تحت پوشش ما پيشرفت کند.
وي يادآورشد: خدا را شکرتوانستيم با توجه به افزايش تقاضا، کار خود را توسعه دهيم و در اين مسير نيز دستاوردهايي داشتيم ؛ همچنين براي فروش محصولات به صورت حضوري و مجازي نيز با بخش‌هاي مختلف در سراسر کشور همکاري کرديم ودر آينده نزديک قصد داريم محصولات آرايشي نيز ارائه دهيم.
مدير هسته فناور ريتو عنوان کرد: محصولاتي نيز توليد کرديم که در زمينه مقابله با کرونا بي‌تأثير نبوده است، از آن جمله مي توان محصولات ضدعفوني کننده و مرطوب کننده مانند صابون، کرم ها و اسکراب ها را نام برد.
غريب با اشاره به برنامه ريزي براي صادرات محصولات، خاطرنشان کرد: در نظر داريم علاوه بر فروش محصولات در بازار داخلي، کار خود را به استانداردهاي جهاني برسانيم تا بتوانيم با ساير رقبا در بازار رقابت کنيم.


وي گفت: مهمترين برنامه‌هاي شرکت نيز تا ? ماه آينده اخذ مجوزهاي بهداشت و استانداردهاي سازمان غذا و دارو است. همچنين در نظر داريم براي معرفي برند ايراني و عرضه محصولات ملي در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي شرکت کنيم. در آينده نزديک قصد داريم يک بادي شاپ (مکاني براي ارائه و فروش محصولات متنوع به صورت متمرکز) راه اندازي کنيم.


غريب ضمن اشاره به وجود مشکلات در مسير فضاي کسب و کار، افزود: به عنوان يک برند جديد و نوپا در توليد محصولات گياهي در حال حاضر بزرگترين دغدغه ما، دريافت مجوزها است و براي تسريع در اين روند ، انتظار داريم تا وزارت بهداشت بيشترازما حمايت کند. همچنين نيازمند حمايت بيشترازسوي دانشگاه علوم پزشکي ايران و مرکز رشد هستيم تا بتوانيم فعاليت خود را گسترش دهيم و به سمت صنعتي شدن حرکت کنيم.
پايان خبر//
مرضيه ره نورد



  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 262009
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings