• 1399/11/13 - 04:57
  • - تعداد بازدید: 145
  • - تعداد بازدید کنندگان: 145
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
با امضاء تفاهم نامه همکاري با موسسه سرم سازي رازي؛

با امضاء تفاهم نامه همکاري با موسسه سرم سازي رازي؛ دانشگاه علوم پزشکي ايران در اجراي مرحله آزمايش انساني واکسن کرونا مشارکت مي کند

با امضاء تفاهم نامه همکاري با موسسه سرم سازي رازي؛ دانشگاه علوم پزشکي ايران در اجراي مرحله آزمايش انساني واکسن کرونا مشارکت مي کند

261563.mp3 با امضاء تفاهم نامه همکاري با موسسه سرم سازي رازي؛ دانشگاه علوم پزشکي ايران در اجراي مرحله آزمايش انساني واکسن کرونا مشارکت مي کند










دانشگاه علوم پزشکي ايران در اجراي مرحله آزمايش انساني واکسن کرونا مشارکت مي کند
با امضاء تفاهم نامه همکاري با موسسه سرم سازي رازي؛
دانشگاه علوم پزشکي ايران در اجراي مرحله آزمايش انساني واکسن کرونا مشارکت مي کند


براي کارآزمايي باليني واکسن نوترکيب توليد مؤسسه رازي با نام " رازي کوو پارس" با هدف تعيين دوز، امن بودن و ايمني زايي؛ تفاهم نامه همکاري بين موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي و دانشگاه علوم پزشکي ايران امضا شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، اين مراسم يازدهم بهمن ????، با حضور دکتر جليل کوهپايه زاده؛ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران، دکتر علي اسحاقي؛ رئيس موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي و معاونين اين دو نهاد در دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد.
دکتر کوهپايه زاده در اين مراسم، با اشاره به رويکرد دانشگاه علوم پزشکي ايران براي حمايت و مشارکت در پژوهشهاي فناورانه و کاربردي گفت: تهيه واکسن براي يک بيماري نوپديد که هيچ گونه سابقه پژوهشي و نمونه توليد شده آن در دنيا وجود ندارد، کاري بزرگ و غرور آفرين است و اميدواريم همکاري اين دانشگاه با موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي که از سالهاي گذشته آغاز شده در آينده نيز به صورت گسترده ادامه يابد.
دکتر علي اسحاقي نيز با اعلام اينکه مرحله مطالعاتي اين واکسن کاملاً ايراني به صورت مستقل در موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي به پايان رسيده است، افزود: اين مطالعه تاييديه کميته ملي اخلاق در پژوهش‌هاي پزشکي وزارت بهداشت را دريافت کرده و همکاري ما با دانشگاه علوم پزشکي ايران به منظور اجراي مرحله آزمايش انساني اين واکسن است.
وي در خصوص مراحل اجرايي کارآزمايي باليني واکسن "رازي کوو پارس" گفت: مرحله نخست  شامل ??? داوطلب است که در ابتدا واکسن به ?? نفر ظرف ? روز تزريق خواهد شد و اگر واکنش خاصي بروز نکند تزريق به گروه هاي ?? نفره تا ??? نفر ديگر ادامه خواهد داشت که اين مرحله ?? روز طول مي کشد و مرحله دوم هم حدود ? تا ? ماه است که در صورت موفقيت وارد مرحله سوم مي شويم و واکسن به توليد انبوه مي رسد.
رئيس موسسه تحقيقات واکسن و سرم سازي رازي با تشريح روند مطالعات انجام شده در اين موسسه اظهار کرد: از اسفند پارسال کار مطالعاتي و آزمايش حيواني بر روي موش، خوکچه، خرگوش و همستر آغاز شد، سپس با انجام آزمايش بر روي ?? ميمون ادامه يافت که پس از تزريق واکسن، تيتر آنتي بادي بالا رفت و ايمني همورال و سلولي ايجاد شد و اکنون ??? روز است که ايمني در ميمون ها پايدار است.
دکتر علي اسحاقي در پايان تصريح کرد: واکسن " رازي کوو پارس" ويروس کشته يا ضعيف شده نيست بلکه از يکي از پروتين هاي ويروس به نام اسپايک استفاده شده و اين نويد را مي دهيم، با توجه به اينکه اين پروتين ساختاري کمتر دستخوش جهش مي شود؛ واکسن توليدي ما در برابر تغييرات ژنتيکي ويروس، اثربخشي خود را از دست نمي دهد.
بر اساس اين توافق قرار است همه مراحل کارآزمايي واکسن " رازي کوو پارس" در مجتمع آموزشي پژوهشي بيمارستان حضرت رسول (ص)  دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام شود.
خبر: مجيد نظامي


  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261563
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings