• 1400/09/27 - 04:58
  • - تعداد بازدید: 110
  • - تعداد بازدید کنندگان: 110
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه

برنامه کشوري ثبت تومورهاي هيپوفيز در دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام مي شود

درمان در کلينيک مجازي – آسوده و کم هزينه برنامه کشوري ثبت تومورهاي هيپوفيز در دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام مي شود

262059.mp3 برنامه کشوري ثبت تومورهاي هيپوفيز در دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام مي شود

 








برنامه کشوري ثبت تومورهاي هيپوفيز در دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام مي شود



درمان در کلينيک مجازي – آسوده و کم هزينه


برنامه کشوري ثبت تومورهاي هيپوفيز در دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام مي شود


رئيس پژوهشکده غدد درون ريز و متابوليسم دانشگاه علوم پزشکي ايران با اشاره به اجراي برنامه ثبت کشوري تومورهاي هيپوفيز به صورت متمرکز در پژوهشکده غدد درون ريز و متابوليسم اين دانشگاه گفت: کار درمان نيز در اين مرکز به صورت متمرکز و در قالب کلينيک مجازي ارائه مي شود.
دکتر محمد ابراهيم خمسه در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد: برنامه ثبت کشوري تومورهاي هيپوفيز در سال هاي اخير در اين مرکز پايه گذاري شده است.
وي ادامه داد: اين مرکز به عنوان مسئول ثبت تومورهاي هيپوفيز در کشور شناخته مي شود و براي بيماران مبتلا به تومورهاي هيپوفيز به صورت متمرکز اقدام به ارائه خدمات درماني مي کند.
خمسه افزود: متاسفانه بيماران داراي تومورهاي هيپوفيز به دليل ماهيت بيماري، براي درمان نيازمند بررسي از سوي چندين متخصص مانند جراح مغز و اعصاب، راديوتراپيست، غدد و پاتولوژيست هستند که در صورت نبود سيستم متمرکز با مشکلات فراوان روبرو خواهند شد زيرا کارهاي پژوهشي بيمار محور نيز پيچيده است.
وي ادامه داد: بنابراين با تمرکز اين خدمات در اين مرکز، توانستيم به شکل همه جانبه تري خدمات درماني بيماران را ساماندهي کنيم و آمادگي داريم تا اين برنامه الکترونيکي را طبق تفاهم نامه با ساير مراکز علمي و دانشگاه‌هاي کشور به مشارکت بگذاريم.
خمسه با اشاره به فعاليت موثر برخي مراکز در سطح کشور تصريح کرد: تمام روند تشخيص و مراحل درمان در اين مرکز به طور متمرکز و حتي در قالب کلينيک مجازي در حال انجام است و اين کار علاوه بر کمک به تشخيص و درمان درست، باعث صرفه جويي درهزينه ها، وقت و انرژي بيماران در اقصي نقاط کشور مي شود.
وي درباره نحوه فعاليت کلينيک هاي هفتگي و مجازي گفت: همکاران فوق تخصص غدد به شکل ساختارمند و سازمان يافته بيماران را ويزيت مي کنند و پس از ثبت الکترونيک اطلاعات در سيستم، تلاش مي کنند با مشورت و تعامل ديگر متخصصين مرتبط تشخيص دقيق تري را در يک سيستم متمرکز انجام دهند.
رئيس پژوهشکده غدد درون ريز و متابوليسم دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص کلينيک مجازي نيز اظهار کرد: اطلاعات پايه بيماران به شکل چهره به چهره از طريق اينترنت دريافت مي شود و بيماران مي توانند تمام آزمايشات خود را ارسال کنند و پس از مشورت تشخيصي؛ توصيه و دستورات درماني و پزشکي به آنها داده مي شود.
وي ادامه داد: البته وجود سيستم نسخه الکترونيک نيز کار ما را آسان کرده است و ما قادر هستيم بيماران در شهرستان و نقاط دور افتاده را نيز تحت پوشش قرار دهيم، همچنين با همکاري معاونت درمان در حال گسترش اين کلينيک ها هستيم.
خمسه درباره همکاري با ديگر سازمان ها گفت: خوشبختانه با امکانات مهيا شده، اين مرکز در دو حيطه آمادگي لازم و کامل دارد، از جمله همکاري با ارگان ها و سازمان هايي مانند هلال احمرو شهرداري ها؛ که پايش سلامت کارکنان خود را انجام مي‌دهند. همچنين پژوهشگران سطح کشور که پروژه‌هاي پژوهشي آنها در مراکزشان مصوب شده است.
وي با اشاره به کيفيت بالاي خدمات درماني در اين مرکز عنوان کرد: آماده ارائه اين خدمات به پرسنل دانشگاه علوم پزشکي ايران و وزارت بهداشت در حيطه بيماري‌هاي غدد و متابوليسم که بيماري‌هاي شايع و مهمي از قبيل ديابت را شامل مي‌شود، هستيم.
خمسه با تشريح زمينه هاي سه گانه فعاليت اين مرکز در حوزه درمان، آموزش و پژوهش تصريح کرد: در حيطه درمان، اين مجموعه يکي از قديمي ترين سيستم هاي درماني بيماري هاي غدد درون ريز و متابوليسم به شمار مي رود که در سال هاي اخير درمانگاه و کلينيک ها  گسترش يافته است مانند کلينيک تغذيه، بيماري هاي غدد، کلينيک تيروئيد، کلينيک هيپوفيز و همين طور درمانگاه هاي ديگري که مرتبط به بيماري هاي غدد هستند و بايد به صورت دوره اي مورد بررسي قرار بگيرند مانند ديابت، چشم، قلب، کليه، تست هاي تکميلي سنجش تراکم استخوان و انجام اتوکارگرافي، کلينيک پا براي جلوگيري از عوارض جدي بيماران ديابتي از جمله آنها است.
وي در خصوص فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي خاطرنشان کرد: ما با همکاري اساتيد علوم پايه، تلاش مي کنيم با توجه به نيازهاي جامعه حرکت کنيم و به همين منظوربه طور ويژه درباره سه موضوع بيماري ها و تومور هيپوفيز، ديابت و تومور تيروئيدي مطالعه مي کنيم که اين يکي از نقاط قوت فعاليت مرکز در حوزه پژوهش و آموزش است.
پايان مطلب//
ابراهيم همتي



  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 262059
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings