دبير شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشکي خبر داد:
تصويب برنامه جامع عدالت، تعالي و بهره وري در آموزش پزشکي
تصويب برنامه جامع عدالت، تعالي و بهره وري در آموزش پزشکي
دبير شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشکي معاونت آموزشي وزارت بهداشت از تصويب برنامه جامع عدالت، تعالي و بهره وري در آموزش پزشکي در ?? اسفند ???? و ابلاغ آن به دانشگاههاي علوم پزشکي در ?? فروردين ???? خبر داد.
به گزارش مفدا، دکتر غلامرضا حسن زاده دبير شوراي عالي برنامه ريزي علوم پزشکي و نايب رييس شوراي کشوري عدالت، تعالي و بهره وري در آموزش علوم پزشکي در اولين جلسه اين شورا با اشاره به ارکان اين شورا اعم از ساختار، فرايندها و فرهنگ گفت: اين شورا در سطح کشوري تصميم گيري مي کند و کل آموزش علوم پزشکي کشور را شامل مي شود.
نايب رييس شوراي کشوري عدالت، تعالي و بهره وري در آموزش پزشکي ضمن بررسي شيوه نامه هاي اجرايي برنامه مذکور خاطرنشان کرد: اين برنامه مي تواند به تحقق شعار سال جاري که توليد دانش بنيان و اشتغال آفريني است کمک کند و از تاريخ ابلاغ به دانشگاههاي علوم پزشکي کشور لازم الاجراست و در تاريخ ?? ارديبهشت سال جاري، جلسه توجيهي معاونين آموزشي دانشگاه ها برگزار خواهد شد.
در ادامه دکتر باقري فرد معاون آموزشي وزارت بهداشت و رييس شوراي کشوري عدالت، تعالي و بهره وري در آموزش پزشکي با اشاره به اقدامات مثبتي که در سالهاي گذشته در اين معاونت رخ داده است يادآور شد: توجه به پاسخگويي اجتماعي و تاثير اقدامات انجام شده بر نظام آموزشي همواره بايد مورد توجه باشد و نتايج آن در جامعه مشاهده شود.
وي گفت: بايد دقت شود تا در ساختار و تشکيلات از هدف اصلي دور نشويم و لازم است چشم انداز يک ساله در خصوص برنامه جامع عدالت، تعالي و بهره وري در آموزش پزشکي تدوين شود و اين برنامه در موعد مقرر مورد بررسي قرار بگيرد.
رييس شوراي کشوري عدالت، تعالي و بهره وري در آموزش پزشکي تصريح کرد: آيين نامه ارتقا وابسته به آييننامه جذب است لذا لازم است در جذب اعضاي هيئت علمي کارآمد و توانا دقت بيشتري انجام شود.
وي درباره کارآفريني و توليد ثروت در دانشگاهها گفت: اعضاي هيئت علمي از ارکان دانشگاهها هستند و اگر قرار است کاري در جهت پيشرفت دانشگاهها در حوزه کارآفريني و توليد ثروت انجام شود بايد از جذب اساتيد دانشگاه آغاز شود لذا درخواست بازبيني آيين نامه جذب به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارائه شده است.
دکتر باقري فرد افزود: تفکر و توجه به حوزه بينالمللي سازي نيز از مصاديق کارآفريني و توليد ثروت در دانشگاهها است.
به گزارش وبدا، وي گفت: يکي از مصاديق بينالمللي سازي، ايجاد شرايط لازم براي بازگرداندن فرزندان اين مرز و بوم به مام وطن است و بايد براي آن ها برنامه خاصي تدوين نمود و با بررسي محدوديت ها و رفع مشکلات، حوزه بينالمللي سازي را پويا و تفکر بينالمللي را شکل داد.انتهاي پيام