• 1400/02/26 - 08:14
  • - تعداد بازدید: 72
  • - تعداد بازدید کنندگان: 72
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه

در نشست مجازي مديران گروه هاي آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد تلاش براي توسعه زيرساختهاي آموزش مجازي/ رونمايي از اولين پلتفرم آموزش

در نشست مجازي مديران گروه هاي آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد تلاش براي توسعه زيرساختهاي آموزش مجازي/ رونمايي از اولين پلتفرم آموزش پزشکي آنلاين «اينمد»

261672.mp3 در نشست مجازي مديران گروه هاي آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد تلاش براي توسعه زيرساختهاي آموزش مجازي/ رونمايي از اولين پلتفرم آموزش









تلاش براي توسعه زيرساختهاي آموزش مجازي/ رونمايي از اولين پلتفرم آموزش پزشکي آنلاين «اينمد»



در نشست مجازي مديران گروه هاي آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد
تلاش براي توسعه زيرساختهاي آموزش مجازي/ رونمايي از اولين پلتفرم آموزش پزشکي آنلاين «اينمد»


نشست مجازي مديران گروه هاي آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران به منظور بررسي وضعيت فعلي و تبادل نظر براي ارتقاي سطح کيفي آموزش مجازي برگزار و اولين پلتفرم ويدئو کنفرانس پزشکي آنلاين کشور سامانه اينمد (INMED) رونمايي شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده شنبه بيست و پنجم ارديبهشت ????، در نشست وبيناري مديران گروه هاي آموزشي  دانشگاه علوم پزشکي ايران، گفت: با شروع پاندمي کوويد ?? در دنيا و همچنين کشور ما، تغيير و دگرگوني ويژه اي در مسير آموزش دانشگاه ها در تمامي مقاطع تحصيلي به وجود آمده است.
وي افزود: با توجه به شرايط موجود، سوالات متعددي در زمينه مدت زمان پاندمي کرونا و مهم تر از همه وضعيت بعد از آن و آيا به همان روال سابق و سنتي آموزش بر خواهيم گشت يا خير؟ وجود دارد و براي پاسخ به اين سوال بايد به تجربيات اساتيد در همه بخش هاي آموزشي از تئوري گرفته تا باليني مراجعه کنيم.
دکتر کوهپايه زاده ادامه داد: مديران گروه هاي آموزشي با وجود بسياري از مشکلات و محدوديت در زيرساخت هاي آموزش هاي مجازي هم از نظر کيفي و هم از نظر کمي به ما کمک کنند تا به يک هدف و نتيجه خوب برسيم.
 وي اظهار کرد: معاونت آموزشي دانشگاه با اطلاع از همه مسائل موجود در تلاش براي فراهم کردن نرم افزار هاي بومي يا بومي سازي شده است تا بتوانيم بيشترين استفاده را در مسير آموزش مجازي حتي در دوران بعد از کرونا داشته باشيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: فرصت ديگري که در کوويد نصيب همه ما شده، اين است که اين پاندمي، ديوارهاي دانشگاه ها را هم در سطح ملي و هم بين المللي کمرنگ کرده و فاصله فيزيکي به صورت معنا داري از بين رفته، بنابراين بايد در پذيرش دانشجو و آموزش هاي مجازي حتي از دانشگاه هاي بين المللي و داخلي در راه رسيدن به اهداف آموزشي خود بهره ببريم.
وي همچنين خاطر نشان کرد: علاوه بر اين، گروهاي آموزشي با توجه به نياز هاي جامعه در بخش هاي گوناگون بايد در ارتباط با صنعت مشارکت داشته باشند و در اين زمينه که از قابليت هاي پاسخگويي اجتماعي است، تلاش کنند و اين اقدام بي ترديد در قالب شعار دانشگاه نسل نو که شعار دانشگاه ما هم به شمار مي رود، تعريف شده است.
دکتر کوهپايه زاده در پايان گفت: ما به همه گروهاي آموزشي براي رسيدن به اهداف دانشگاه با تمام توان و قدرت و در تمام سطوح در معاونت ها، شورا، هيئت رييسه و هيئت امنا حمايت مي کنيم.
در ادامه اين جلسه دکتر ابوالفضل باقري فرد؛ معاون آموزشي دانشگاه گفت: قرن اخير به قرن تحول در آموزش شهرت دارد خصوصا در زمينه آموزش پزشکي که علت هاي متعددي دارد و مهمترين آن تغيير و تحولات در فن آوري، در نوع طبابت، در نوع نگرش جامعه به آموزش پزشکي است.
وي افزود: همه اين اتفاقات روند آموزش را تسريع کرده و در همه زمينه ها آموزش را متحول و تغيير داده؛ حتي زمان آموزش را در بسياري از مواقع کوتاه کرده است.
دکتر باقري فرد گفت: اهميت آموزش مجازي نه براي دانشگاه بلکه براي کل کشور بر کسي پوشيده نيست و فرصتي که الان ما در اختيار داريم، بسيار مغتنم است و برنامه ريزي ما با داشتن امکانات خوب و مناسبي که در اختيار داريم، به گونه اي است که روشي را در دانشگاه انتخاب کنيم که حتي براي بعد از دوران کرونا هم استمرار پيدا کند.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران تأکيد کرد: براي استفاده از بارش افکار و خط مشي مديران گروهاي آموزشي مي توانيم پاراديم هاي آموزش مجازي را تکميل و اجرايي کرده و تهديدات احتمالي براي آموزش و آزمونهاي مجازي را با تبادل آراء به فرصت هاي سازنده تبديل کنيم.
در اين نشست گزارشي از وضعيت آموزش و آزمون هاي يکساله گذشته دانشگاه ارائه شد و هر کدام از مديران گروه هاي آموزشي دانشگاه نقطه نظرات خود را در خصوص وضعيت آموزش و آزمون هاي مجازي بيان کردند.
در پايان نيز از اولين پلتفرم ويدئو کنفرانس پزشکي آنلاين کشور سامانه اينمد (INMED) طراحي شده در شرکت دانش بنيان کهکشان رونمايي شد.
عطا يعقوبي؛ بنيان گذار موسسه خلاقيت و نوآوري کهکشان در اين باره گفت: شرکت دانش بنيان کهکشان زير نظر دانشگاه علوم پزشکي ايران در حوزه آموزش فعاليت مي کند.
وي با بيان اينکه اين شرکت از همه ايده هاي نو و خلاقانه اعضاي هيئت علمي و دانشجويان بهره مي برد، افزود: با استفاده از سرمايه گذار توانسته، يک استوديو مجهز را براي توليد محصولات آموزشي ايجاد کند.
يعقوبي گفت: در اين جلسه يکي از جديدترين محصولات ما رونمايي شد که «اينمد» نام دارد و اولين سامانه  VOD Live Streaming  در حوزه آموزش هاي پزشکي بوده که در سطح کشور و بين المللي قابل بهره برداري است.
پايان خبر
ابراهيم همتي



  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261672
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings