• 1399/11/13 - 09:40
  • - تعداد بازدید: 174
  • - تعداد بازدید کنندگان: 174
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

راه اندازي اولين آزمايشگاه ميکروسکوپ مجازي کشور در دانشگاه ايران

راه اندازي اولين آزمايشگاه ميکروسکوپ مجازي کشور در دانشگاه ايران

261569.mp3 راه اندازي اولين آزمايشگاه ميکروسکوپ مجازي کشور در دانشگاه ايران


راه اندازي اولين آزمايشگاه ميکروسکوپ مجازي کشور در دانشگاه ايران
اولين آزمايشگاه ميکروسکوپ مجازي کشوري در دانشگاه علوم پزشکي ايران راه اندازي شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده؛ رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران سه شنبه چهاردهم بهمن ???? در مراسم افتتاح آزمايشگاه ميکروسکوپ مجازي، آن را اقدامي ارزشمند در زمينه آموزش مجازي دانست و افزود: راه اندازي شبکه پاتولوژي، افتخاري براي دانشگاه علوم پزشکي ايران و تحول عظيمي براي توسعه بهره وري در حوزه آموزش و درمان است.
وي  همچنين بر توسعه آموزش مجازي، بهره گيري از تکنولوژي هاي پيشرفته و بين المللي سازي تاکيد کرد.
در ادامه دکتر ابوالفضل باقري فرد؛ معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار کرد: راه اندازي اولين مرکز پاتولوي مجازي در مسير ارتقاء آموزش فراگيران و تمامي رشته هايي که نياز به ميکروسکوپ دارند، بسيار موثر است.
وي گفت: با توجه به امکانات محدود دانشگاه ها  براي تامين دستگاه هاي ميکروسکوپ، اين مرکز مجازي به طور کامل و با کيفيت بالا در اختيار فراگيران است تا بتوانند از خدمات آموزشي آن استفاده کنند.
دکتر باقري فرد از راه اندازي شبکه گسترده پاتولوژي براي ارتباط مراکز درماني و استفاده از خدمات مشاوره اي خبر داد و افزود: در آينده نزديک امکان گزارش گيري لام هاي پاتولوژي به صورت آنلاين امکان پذير است.
دکتر عليرضا صادقي پور؛ مدير گروه پاتولوژي دانشگاه علوم پزشکي ايران نيز اظهار کرد: همقدم با دانشگاه نسل سوم، شاهد بهره برداري از اولين آزمايشگاه ميکروسکوپ مجازي در سطح کشور هستيم که در نوع خود بي نظير و مقرون به صرفه است.
وي گفت: اين مرکز با دارا بودن ?? سيستم، کارايي بسيار زيادي در حوزه آموزش و برگزاري کارگاه هاي عملي را دارد و افراد مي توانند به طور همزمان  و به صورت مجازي از خدمات آن بهره مند شوند.
دکتر صادقي پور با بيان اينکه ميکروسکوپ هاي مجازي اين امکان را به افراد مي دهند که از راه دور کار خود را انجام دهند، افزود: همچنين هزينه ها را کاهش مي دهد، چون هر ميکروسکوپ قيمتهاي چند برابر يک کامپيوتر دارد و دائم بايد نو شوند، درحالي که در ميکروسکوپ هاي مجازي فقط بايد نرم افزار کامپيوتر به روز شود.
وي خاطر نشان کرد: از سال ????در دانشگاه علوم پزشکي ايران به دنبال تهيه ويژوال ميکروسکوپ بوديم اما نرم افزارها همه خارجي بودند و هزينه بالايي داشت.
اين استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران افزود: مشکل بعدي گارانتي ها و خدمات پس از فروش اين دستگاه بود که شرکت توليد کننده بايد در کشور حضور داشته باشد تا بتواند در مواقع ضروري مشکل را مرتفع کند اما هيچ کدام از شرکت هاي توليد کننده نماينده واقعي در ايران نداشتند. تا اينکه مهندسين شرکت نگرش رايانه پويا اين دستگاه را طراحي کردند و سه سال پيش خريداري شد و در اختيار دستياران گروه قرار گرفت که به صورت وايرلس به دستگاه وصل مي شدند و استفاده مي کردند .
وي گفت: با شروع همه گيري کرونا تصميم گرفتيم، سيستم آموزش دانشجويان را به سمت آموزش مجازي هدايت کنيم و امروز به عنوان اولين مرکز آموزش پزشکي هستيم که آزمايشگاه ميکروسکوپ مجازي را طراحي و راه اندازي کرده ايم.
مديرگروه پاتولوژي اظهار کرد: ساير گروههاي آموزشي که با ميکروسکوپ کار مي کنند، نيز مي توانند با هماهنگي، برنامه کلاس هاي عملي خود را به اين آزمايشگاه منتقل کنند .
وي افزود: همچنين در نظر داريم کلاس هاي آموزشي در قالب کارگاه ميکروسکوپ مجازي براي افراد فارغ التحصيل و متخصصين پاتولوژي برگزار کنيم.
دکتر صادقي پور در پايان با بيان اينکه وظيفه اصلي اين دستگاه تبديل لام هاي فيزيکي به فايل ديجيتال است و آن را در سيستم هاي کامپيوتري در دسترس قرار مي دهد، گفت: برگزاري کارگاههاي آموزشي به دليل جلوگيري از مشکلاتي نظير شکستن و از بين رفتن لام با دست به دست شدن از طريق اين سيستم بسيار راحت تر و همچنين مقرون به صرفه تر خواهد بود .
خبرنگار : ره نورد/ خرم
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261569
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings