• 1399/02/14 - 05:15
  • - تعداد بازدید: 2129
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2129
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران: قرمزي چشم از علايم کرونا است

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران: قرمزي چشم از علايم کرونا است

261304.mp3 عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران: قرمزي چشم از علايم کرونا است





عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران: قرمزي چشم از علايم کرونا است عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران از علايم جديد بيماري کرونا را قرمزي چشم عنوان کرد و گفت: ممکن است بيمار مبتلا به اين ويروس فقط اين علامت را از خود بروز دهد و هيچ نشانه ديگري از بيماري نداشته باشد.
به نقل از ايرنا؛ دکتر ميترا رنجبر متخصص بيماري هاي عفوني و گرمسيري روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ايرنا اظهار داشت: در ابتدا تصور مي‌شد که بيماري تنها تظاهرات تنفسي دارد، اما در حال حاضر علايم خارج ريوي هم جزو تظاهرات بيماري محسوب مي شود و يکي از آنها قرمزي چشم است.
وي، اختلال حس بويايي و چشايي را يکي ديگر از علايم اين بيماري اعلام کرد و گفت: قبلا تصور مي‌شد فقط کودکان داراي اين اختلالات هستند، اما در حال حاضر در بزرگسالان هم اين علايم مشاهده مي‌شود.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران يادآور شد: معمولا اين حس ها پس از مداواي بيمار برمي گردد، البته زمان برگشت حس هاي بويايي و چشايي، در بيماران متفاوت است.
وي، سردردهاي خيلي شديد را يکي ديگر از علايم بيماري کرونا عنوان کرد و گفت: ويروس کرونا التهاب يا ورم مغز هم ايجاد مي کند و حتي مواردي از خونريزي مغزي در بيماران هم گزارش شده که اين مورد بسيار کم است.
استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران يادآور شد:  اين بيماري هم اعصاب مرکزي و هم محيطي بدن را درگير مي کند، ضعف اندام تحتاني بدن، اختلال در راه رفتن و اختلال در اعصاب محيطي مي تواند از علايم بيماري کرونا باشد. همچنين گاهي اوقات اين بيماري با درد قفسه سينه و عوارض قلبي بروز پيدا مي کند.
رنجبر از تظاهرات ديگر اين بيماري به درد شکم، اسهال و استفراغ نيز اشاره کرد و ادامه داد: اين بيماري داراي تظاهرات پوستي است، اما معمولا اين عوارض مي‌تواند به دنبال مصرف داروهايي که در درمان بيماري به کار مي‌رود نيز ايجاد شود.
وي بر رعايت اصول بهداشت فردي از جمله شست و شوي دست با آب و صابون تاکيد کرد و گفت: در حال حاضر علاوه بر اين مورد، بر استفاده از ماسک تاکيد مي شود و بايد در محيط هاي شلوغ، از جمله مترو و اتوبوس از ماسک حتما استفاده شود.
اين پزشک متخصص با بيان اين که برخي افراد مبتلا، بدون علامت هستند و اين افراد يکي از منابع مهم انتقال ويروس مي‌باشند؛ استفاده‌ از ماسک را براي همه مردم ضروري دانست.
وي تاکيد کرد: در کشورهايي که مردم آنها بيشتر از ماسک استفاده کردند، بيماري زودتر کنترل شده است.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه اين ويروس مي تواند از مدفوع فرد مبتلا دفع شود، گفت: اين بيماري از اين طريق هم مي تواند منتقل شود.


  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261304
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings