• 1400/10/07 - 05:22
  • - تعداد بازدید: 495
  • - تعداد بازدید کنندگان: 495
  • زمان مطالعه: 5 دقیقه

فراخوان جشنواره ملي خاطره نويسي «راويان سلامت» منتشر شد

فراخوان جشنواره ملي خاطره نويسي «راويان سلامت» منتشر شد

262451.mp3 فراخوان جشنواره ملي خاطره نويسي «راويان سلامت» منتشر شد








فراخوان جشنواره ملي خاطره نويسي «راويان سلامت» منتشر شد



فراخوان جشنواره ملي خاطره نويسي «راويان سلامت» منتشر شد


فراخوان جشنواره ملي خاطره نويسي «راويان سلامت» باهدف مستندسازي و گردآوري خاطرات عموم شهروندان کشور در دوران اپيدمي کرونا منتشر شد.
به گزارش مفدا، روايت‌گري امري مهم و تاثير گذار براي ثبت وقايع به همان شکلي است که اتفاق افتاده‌اند. در دوراني که رسانه‌هاي متعدد و بي‌شماري در فضاي حقيقي و مجازي، دست به انعکاس اخبار، وقايع، اتفاقات و حوادث گوناگون با اهداف مشخص شده مي‌زنند، روايت‌گري در زمان خود اهميتي دوچندان پيدا مي‌کند.
نکته مهمي که رهبر معظم انقلاب در سخنراني خويش در جمع پرستاران و تعدادي از اعضاي خانواده‌هاي شهداي مدافع سلامت در تاريخ ?? آذر ماه جاري در بيان ضرورت روايت حقيقي اين‌گونه به آن اشاره مي‌کنند که:«اگر اين کار نشود که در موارد متعدد نشده است، دشمن روايت تحريف‌آميز و دروغ خود را در افکار عمومي جاري، و با عوض کردن جاي ظالم و مظلوم، اقدامات مستمر ظالمانه خود را توجيه مي‌کند».
به دنبال شيوع ويروس کرونا طي دو سال گذشته در کشور عزيزمان ايران، مسؤولان، کادر درمان، پزشکان، پرستاران، دانشجويان، دستياران، بهياران، بسيج مردمي، بسيج محلات، سپاه پاسداران، ارتش و... در سخت‌ترين شرايط و با وجود امواج سهمگين تحريم، تلاش کردند که در ميانه بار سنگين اقتصادي ايجاد شده، بر مشکلات دارويي، نبود ملزومات بهداشتي، کمبود سرم و ونتيلاتور، ساخت واکسن و... فائق آيند.
در اين مسير اگر چه تعداد زيادي از عزيزانمان در کادر درمان به مقام شهادت نائل آمدند و بسياري از اين مردمان دوست‌داشتني به کام مرگ کشيده شدند، اما لحظات بي‌نظير و دقايق زيبايي از ايثار، مهرباني، همراهي، همزباني و عشق رقم خورد که ثبت و روايت اين لحظات امري مهم و ضروري است.
بر اين اساس نخستين جشنواره خاطره‌نويسي ملي «راويان سلامت» تلاش دارد تا شرايطي براي روايت‌گري‌هاي ناب شما عزيزان که در اين دوران ممکن است عضوي از کادر درمان و يا بيمار کرونايي بستري شده در مراکز درماني و يا دانشجوي عزيزي بوده باشيد که در اين مدت مجاهدانه در صف ابتدايي مبارزه با اين بيماري قرار داشته، فراهم سازد.
اهداف برگزاري
معاونت فرهنگي و دانشجويي وزارت بهداشت بنا دارد تا جلوه‌هاي درخشان ارزش‌هاي انساني، اخلاقي، فرهنگي و معنوي را در دوران همه‌گيري ويروس کرونا در قالب ثبت خاطرات و تاريخ شفاهي گردآوري کند.
 
به همين منظور پايگاه خبري مفدا با تکيه بر اين کلان‌ارزش‌ها و با هدف اميدآفريني و آگاهي‌بخشي، اين خاطرات را به صورت گسترده و بدون محدوديت معرفي و منتشر خواهد کرد. علاقمندان در طول اين جشنواره مي‌توانند خاطرات تلخ و شيرين خود از نحوه مواجهه با اين بيماري فراگير و فائق شدن بر مشکلات اين ويروس را ثبت و روايت کنند.
بخش‌هاي جشنواره
جشنواره ملي خاطره‌نويسي «راويان سلامت» شامل دو دسته برنامه در «بخش‌ خاطره‌نويسي» و «بخش‌ تاريخ شفاهي» است تا بتواند پرتو گسترده‌اي بر مشکلات شيوع کرونا و تاثيرات فراوان آن بر مسائل فرهنگي، اقتصادي، علمي، آموزشي، اجتماعي و… بياندازد.

بخش‌ خاطره‌نويسي
اين جشنواره هيچ گونه محدوديتي براي شرکت کنندگان ندارد و از تمامي آحاد جامعه دعوت به مشارکت شده تا بتوانند خاطرات‌شان را با نام و عنوان خودشان به صورت مکتوب درج کنند.
 بخش‌هاي خاطره‌نويسي جشنواره ملي «راويان سلامت» شامل بخش‌هاي زير است:
 ?-خاطرات مردم و مراجعان در مراکز درماني و بهداشتي
 ?- نمايش ايثار و مجاهدت‌هاي مدافعين سلامت
 ?-خاطرات کادر درمان در مراکز درماني و بهداشتي
 ?-خاطرات افراد در خط مقدم مقابله با کرونا
 ?-خاطرات افراد از فعاليت‌هاي جهادي، پيشگيرانه و اطلاع‌رساني در زمينه مقابله با کرونا
 ?-خاطرات کادر نظام سلامت در دوران بيماري
 ?-موضوعات آزاد از نحوه مواجهه با ويروس کرونا و مقابله با آن
 بخش‌ تاريخ شفاهي
عموم شهروندان سراسر کشور در سطح کادر درمان، بيماران کرونايي، مراجعان به مراکز درماني، مديران، اساتيد، کارمندان و دانشجويان مي‌توانند تجربيات خود در دوران بيماري، مراجعه يا حضور در مراکز درماني، خاطرات بيماران از کادر درمان و حضور در خط مقدم مقابله با کرونا را به صورت تصويري و در قالب‌هاي تصويري يا مصاحبه‌محور را به دبيرخانه جشنواره ارسال کنند. تاريخ شفاهي بايد بر اساس اصول ژورناليستي و در قالب مصاحبه‌هاي جذاب ارائه شو
‌مقرّرات عمومي جشنواره
-جشنواره خاطره‌نويسي ملي «راويان سلامت» محدويت سني جهت مشارکت ندارد.
-افراد مي‌توانند به خاطرات و تاريخ شفاهي مکتوب يا تصويري خود عکس‌ها، فايل‌ها و مستندات خود را اضافه کنند. طبيعتا اين ضمائم به جذابيت و ارزش موضوع اضافه خواهد کرد.
-محدوديتي در جهت تعداد کلمات براي ثبت خاطرات وجود ندارد، اما بهره‌گيري از اصول درست نويسي مورد تاکيد است.
- در صورتي که متن مکتوب خاطرات کمتر از  ??? کلمه باشد در باکس مورد نظر در صفحه ثبت اثر قرار داده شود و در صورت بيشتر بودن تعداد کلمات بايد آن را در قالب فايل ورد (WORD) پيوست کرد.
 -آثار ارزيابي و ارسال شده به ساير جشنواره‌ها و پويش‌هاي مقابله با کرونا پذيرفته مي‌شود.
- فايل ويدئوها بايد با حجم حداکثر ??? مگابايت در سايت جشنواره بارگذاري شود.
-جشنواره به صورت غيررقابتي برگزار مي‌شود اما از ميان مشارکت‌کنندگان در بخش‌هاي خاطره‌نويسي و تاريخ شفاهي تقدير شده و جوايزي به آن‌ها اهدا مي‌شود.
- از آن‌جا که شرايط همه‌گيري و ادامه يافتن شيوع ويروس کرونا قابل پيش‌بيني نيست، جشنواره بدون محدويت زماني و در ايام شيوع کرونا به صورت مستمر برگزار مي‌شود و از برگزيدگان جشنواره در طول سال تقدير مي‌شود.
-دبيرخانه مجاز به استفاده از آثار ارسالي در بخش‌هاي مختلف رسانه‌اي جشنواره (کتاب، نشريه روزانه، تيزر، فضاي مجازي و ساير رسانه‌ها) خواهد بود.

متقاضيان شرکت در جشنواره خاطره‌نويسي ملي «راويان سلامت» مي‌توانند از طريق مراجعه به سايت رسمي جشنواره به آدرسhttps://www.mefda.ir/news/??????، نسبت به عضويت، ثبت‌نام، تکميل فرم شرکت در جشنواره و بارگذاري نمونه‌هاي آثار خود، مطابق مقررات فراخوان اقدام کنند. علاقمندان مي‌توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر با دبيرخانه به شماره تماس‌هاي ???-????????و ????????تماس برقرار کنند. همچنين کانال خبري با آيدي https://t.me/mefda و صفحه اينستاگرامي آن به نشانيhttps://www.instagram.com/mefda.ir براي انتشار اخبار  و رويدادهاي جشنواره در دسترس علاقمندان قرار دارد.
//پايان مطلب









  • گروه اخبار : اطلاعيه ها
  • کد خبر : 262451
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings