• 1400/08/23 - 10:01
  • - تعداد بازدید: 146
  • - تعداد بازدید کنندگان: 146
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

متخصص ويروس شناسي دانشگاه علوم پزشکي ايران: شيوع بيماري سرخک در ايران صحت ندارد/ جزئيات چگونگي درگيري کودکان به اوريون

متخصص ويروس شناسي دانشگاه علوم پزشکي ايران: شيوع بيماري سرخک در ايران صحت ندارد/ جزئيات چگونگي درگيري کودکان به اوريون

262008.mp3 متخصص ويروس شناسي دانشگاه علوم پزشکي ايران: شيوع بيماري سرخک در ايران صحت ندارد/ جزئيات چگونگي درگيري کودکان به اوريون

 








شيوع بيماري سرخک در ايران صحت ندارد/ جزئيات چگونگي درگيري کودکان به اوريون



متخصص ويروس شناسي دانشگاه علوم پزشکي ايران:
 بيماري سرخک در ايران صحت ندارد/ جزئيات چگونگي درگيري کودکان به اوريون


متخصص ويروس شناسي دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: بيماري سرخک اصلا در کشور رايج نيست، شايد در ?? سال گذشته در مورد موارد ابتلا به سرخک تنها يکي، دو مورد مشکوک به اين بيماري گزارش شده باشد و به مراکز بهداشتي منتقل شده اند که مشخص نشد اين افراد از اتباع بودند يا خير.
دکتر حسين کيواني؛ متخصص ويروس شناسي پزشکي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي برنا گفت: اپيدمي و پاندمي يک بيماري در کشوري که واکسن مي‌زنند، ايجاد نمي‌شود.
او با بيان اينکه امکان بروز بيماري اوريون در کودکان در صورتي که نقص سيستم ايمني بدن داشته باشند و يا واکسيناسيون موثر نبوده باشد، امکان پذير است، افزود: ممکن است موارد معدودي از بيماري اوريون در کشور وجود داشته باشد که مي‌تواند به دليل تزريق واکسن باشد چراکه واکسن در موارد محدودي در بدن افراد ايجاد بيماري مي‌کند و علائم شبيه به بيماري را ايجاد خواهد کرد که بسيار نادر است.
کيواني درباره تفاوت بيماري اوريون و کرونا گفت:  ويروس بيماري اوريون از يک خانواده ديگري است و در نحوه انتقال، سن افراد و علائم با بيماري کرونا کاملا متفاوت است.
او با اشاره به اينکه علائم آن توامان با غدد بزاقي در صورت است که در گذشته به آن بيخ گوشي مي‌گفتند چراکه کنار گوش بيمار غدد متورم و صورت نامتقارن مي‌شود، تصريح کرد: بيماري اوريون غدد پائين گوش را درگير مي‌کند.
اين ويروس شناس درباره شيوع بيماري سرخک درکشور ادامه داد: بيماري سرخک اصلا در کشور رايج نيست، شايد در ?? سال گذشته در مورد موارد ابتلا به سرخک تنها يکي، دو مورد مشکوک به اين بيماري گزارش شده باشد و به مراکز بهداشتي منتقل شده‌اند که مشخص نشد اين افراد از اتباع بودند يا خير.
کيواني گفت: سرخک، اوريون و سرخچه بيماري‌هايي هستند که در صورت تشخيص بايد بلافاصله مقامات بهداشتي را مطلع کرد و بلافاصله پيگيري شود.
او با اشاره به اينکه اصلا شيوع بيماري‌هايي همچون سرخک، اوريون و سرخچه صحت ندارد، ادامه داد: در کشوري مانند کشور ما چنين بيماري‌هايي شايع نخواهد شد. در آمريکا بيماري‌هايي مانند سرخک شايع شده اما آن هم در افرادي بوده که به شدت مخالف واکسن بودند و واکسن چنين بيماري‌هايي را تزريق نکردند چراکه در آن کشور نمي‌توان افراد را براي تزريق واکسن اجبار کرد همچنين در کشور ما واکسيناسيون اجباري براي سرخک، سرخچه و اوريون انجام شده است.
اين ويروس شناس ادامه داد: چون در برنامه وزارت بهداشت ريشه‌کني سرخک و سرخچه بوده، واکسن MR در حدود ?? سال پيش، به همه سنين حساس تزريق شده است همچنين واکسن سرخچه به خانم‌ها قبل از سن بارداري تزريق مي‌شود و تقريبا در کشور موارد سرخچه را نمي‌بينيم.
کيواني در پايان تاکيد کرد: به‌دليل اينکه کودکان واکسن چنين بيماري‌هايي را تزريق مي‌کنند، حتما واکسيناسيون را جدي مي‌گيرند چراکه کارت واکسيناسيون براي ثبت‌نام در مدارس ارائه مي‌شود.
پايان خبر//



  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 262008
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings