• 1400/10/21 - 06:08
  • - تعداد بازدید: 154
  • - تعداد بازدید کنندگان: 154
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه: 10 عامل از 19 عامل مرگ در بيماري هاي غيرواگير مربوط به تغذيه است

مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه: ?? عامل از ?? عامل مرگ در بيماري هاي غيرواگير مربوط به تغذيه است

262094.mp3 مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه: 10 عامل از 19 عامل مرگ در بيماري هاي غيرواگير مربوط به تغذيه است






?? عامل از ?? عامل مرگ در بيماري هاي غيرواگير مربوط به تغذيه است



مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه:
?? عامل از ?? عامل مرگ در بيماري هاي غيرواگير مربوط به تغذيه است


مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه اعلام کرد: ?? عامل از ?? عامل مرگ در بيماري هاي غيرواگير مربوط به تغذيه است.
به گزارش وبدا، دکتر زهرا عبداللهي در وبينار ضرورت توجه به تغذيه کارکنان گفت: بيماري هاي غيرواگير علت ?? درصد مرگ ها در جهان و ?? درصد مرگ ها در ايران است. اين وضعيت در تمام کشورهاي با درآمد بالا، متوسط و پايين از جمله در ايران که درآمد متوسط دارد، يک روند افزايشي دارد.
وي با اشاره به اين که الگوي غذايي نامناسب اولين ريسک فاکتور و اولين دليل مرگ هاست، ادامه داد: در يک مطالعه که در ??? کشور توسط ??? محقق از ?? کشور جهان انجام شد، رژيم غذايي نامناسب با ?? ميليون قرباني اولين عامل خطر مرگ در جهان شناخته شده و يک پنجم مرگ ها را در جهان داراست.
وي افزود: در سال ???? ايران ??? هزار مورد مرگ داشته است که اين رقم در سال ???? ميلادي به حدود ??? هزار مورد مي رسد که ??? هزار مورد آن ناشي از بيماري هاي غيرواگير خواهد بود.
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه گفت: بار اقتصادي ناشي از بيماري هاي غيرواگير سالانه معادل ??? هزار ميليارد تومان يعني معادل ? درصد توليد ناخالص ملي (GDP) و هزينه غيرمستقيم اين بيماري ها معادل ???.? هزار ميليارد تومان در کشور خواهد بود.
دکتر عبداللهي گفت: آخرين مطالعه سال ???? در گروه سني ?? تا ?? سال نشان مي دهد که يک سوم جمعيت فعال کشور داراي کلسترول بالا، ?? درصد آقايان و ?? درصد خانم ها داراي اضافه وزن و ?? درصد جمعيت تحرک بدني کافي ندارند.
وي با بيان اين که ايرانيان ?.? گرم در روز يعني دو برابر مقدار توصيه شده  که مصرف روزانه ? گرم نمک است، بيشتر نمک مصرف مي کنند، بيان داشت: با افزايش مصرف سبزي و ميوه، کاهش مصرف روغن، کاهش اسيد چرب اشباع و افزايش تحرک بدني و کنترل وزن شاهد کاهش ?? درصدي غيبت در کار، کاهش ?? درصدي هزينه هاي مراقبتي و کاهش ?? درصدي هزينه هاي ناتواني و معلوليت ناشي از بيماري ها خواهيم بود.
وي اشتغال حدود ?.? ميليون کارمند در دستگاه هاي مختلف را مورد اشاره قرار داد و ادامه داد: بر اساس بند ? مصوبه شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي در اسفند ?? دستگاه هاي اجرايي مکلف به تدوين برنامه عملياتي بهبود وضعيت سلامت کارکنان خود بر اساس بسته پايه خدمات سلامت کارکنان دولت که مسئوليت تهيه آن به وزارت بهداشت محول شده است، هستند.
مديرکل دفتر بهبود تغذيه جامعه تشکيل کميته راهبردي بهبود تغذيه کارکنان متشکل از نمايندگان دستگاه هاي اجرايي، ابلاغ بسته اجرايي تغذيه کارکنان، تدوين برنامه عملياتي بهبود تغذيه کارکنان در هر دستگاه اجرايي، برگزاري دوره هاي آموزشي ضمن خدمت در زمينه تغذيه سالم، اجراي دستورالعمل تغذيه در غذاخوري ها، پايش و نظارت بر کيفيت تغذيه در غذاخوري ها و پايش اجراي برنامه از طريق دبيرخانه سلامت و امنيت غذايي (ساغ) را خواستار شد.
گفتني است اين وبينار با حضور دکتر دل پيشه رييس دبيرخانه شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي، دکتر رنجبر از سازمان بهداشت جهاني و مديران تغذيه دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور برگزار شد.
//پايان مطلب









  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 262094
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings