• 1403/06/24 - 14:46

اطلاعیه فرایند تایید سند محضری دستیاران جدیدالورود تخصصی و فوق تخصصی 1403

337979.mp3 اطلاعیه فرایند تایید سند محضری دستیاران جدیدالورود تخصصی و فوق تخصصی 1403

به گزارش معاونت آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی،

فرایند اخذ سند تعهد محضری از پذیرفته شدگان دستیاری تخصص و فوق تخصص، به شرح زیر می‌باشد:

- تودیع سند تعهد محضری مطابق فرمت در سایت https://legal.iums.ac.ir

- با عنایت به بند 17 مصوبه هیات امناء دانشگاه در خصوص اخذ تضمین از پذیرفته شدگان

-  گروه متعهدین به خدمت فوق تخصص : ضمانت برای سهمیه آزاد یک نفر و برای سهمیه مناطق محروم دو نفر

- گروه متعهدین به خدمت دستیار تخصصی : ضمانت برای سهمیه آزاد یک نفر و برای سهمیه مناطق محروم دو نفر

برای گروه های با شرایط کارمند رسمی یا پیمانی شاغل در دستگاههای اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری و کارکنان قرارداد کار معین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی دارای حکم کارگزینی با تاریخ اجرای سال1403و آخرین فیش حقوقی و در ضمن ضامنین می بایست زیر 22 سال سابقه داشته باشند.

درصورت نداشتن ضامن به شرح زیر اقدام گردد:

تودیع وثیقه ملکی به میزان مبالغ اعلامی معاونت آموزشی وزارت متبوع.

شرایط: سند ارائه شده (رهنی، وقفی یا مشارکتی ) نباشد - می‌بایست حتما ملک باشد.

ا- سند به رویت کارشناس امورحقوقی برسد.

2- نامه از مدیریت حقوقی به کانون کارشناسان دادگستری استان تهران صادر جهت معرفی کارشناس برای ارزیابی ملک مورد نظر.

3- پس از دریافت نظریه کارشناسی به مدیریت امور حقوقی.

4- نامه از مدیریت امور حقوقی به دفترخانه اسناد رسمی صادر می گردد جهت اقدامات تکمیلی و ارائه سند تعهد محضری *در ضمن هزینه کارشناسی و دفترخانه برعهده متعهد می باشد*

ضمناً به منظور پیشگیری از هر گونه دخل و تصرف در مفاد اسناد تعهد تاکید می گردد کلیه اسناد با حضور نمایندگان حقوقی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد.

* یک روز قبل از حضور نماینده حقوقی، جهت تنظیم و تایید سند تعهد، مدارک کامل تحویل دفترخانه گردد، و دفترخانه معتمد هماهنگی لازم را با نماینده حقوقی به عمل آورد.

جهت اطلاع و سهولت دسترسی به اطلاعیه های واحد حقوقی و کسب اطلاعات لازم درخصوص تنظیم اسناد تعهد دانشجویی در کانال اطلاع رسانی واحد حقوقی در ایتا به آدرس https://eitaa.com/legaliums با ما همراه باشید.

• گروه اخبار : اخبار معاونت تخصصی و فوق تخصصی
زهرا فکرنشان