• 1402/02/17 - 14:07
  • - تعداد بازدید: 408
  • - تعداد بازدید کنندگان: 348
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

اساتید توانمند دانشگاه ها ضامن ساخت یک کشور قدرتمند هستند/ اهمیت فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در آموزش و خدمات نظام سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره اهمیت فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در حوزه آموزش و خدمات نظام سلامت، گفت: اساتید توانمند ضامن ساخت یک دانشگاه اثربخش و کشوری قدرتمند هستند.

14455.mp3 اساتید توانمند دانشگاه ها ضامن ساخت یک کشور قدرتمند هستند/ اهمیت فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در آموزش و خدمات نظام سلامت

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در آیین بزرگداشت روز استاد با اشاره به حدیث «العلم سلطانٌ» نقل شده از حضرت علی (ع)، اظهار کرد: برای داشتن یک کشور قدرتمند باید دانشگاه های اثربخش و برای داشتن یک دانشگاه اثربخش باید اساتید توانمند داشته باشیم.

وی نیل به اهداف مندرج در سند دانشگاه اسلامی، حرکت به سمت دانشگاه های نسل نو، بین المللی سازی، پیاده سازی رویکردهای جدید خلق ثروت، استقرار رویکرد دانشگاه الکترونیک مبتنی بر فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، چابک سازی سازمانی و  توسعه شبکه بهداشتی و درمانی را به عنوان اهداف هفتگانه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی ایران برشمرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران با جذب دانشجویان خارجی، تقویت ارتباطات علمی و گردشگری سلامت در مسیر بین المللی سازی گام بر می دارد.

پازوکی ادامه داد: بی توجهی به فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی موجب عقب ماندگی است، بنابراین  اساتید باید در آموزش و همچنین در رشته تخصصی شان از این ظرفیت به خوبی استفاده کنند.

وی همچنین گفت: سال گذشته سقف کارانه پزشکان از 60 میلیون به 120 میلیون افزایش پیدا کرد و شرایط پرداخت پلکانی اصلاح شد. مالیات پرداختی پزشکان در بخش دولتی نیز  از 35 درصد تا 10 درصد کاهش پیدا کرد، بنابراین هم اکنون دریافتی پزشکان در بخش دولتی همانند بخش خصوصی است و این تغییرات موجب شده تا پنجره بسیار خوبی برای حل مشکلات دانشگاه ها باز شود.

دکتر علی طیبی؛ رییس مرکز آموزشی و درمانی فیروزآبادی نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یک دانشگاه نسل نو هم در حوزه آموزش و هم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی گام های بزرگی برداشته است.

وی با بیان اینکه راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان جدید فیروزآبادی یکی از این مصادیق است، افزود: این مرکز آموزشی ظرفیت بزرگی برای راه اندازی بخش های جدید و افزایش تعداد دانشجویان در رشته های مختلف تخصصی و فوق تخصصی را دارد.

طیبی با اشاره به اهمیت جذب و نگهداری اساتید جوان در دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: بیمارستان فیروزآبادی به دلیل مجاورت در کنار حرم حضرت عبدالعظیم می تواند در حوزه گردشگری سلامت نیز موفق عمل کند.

در ادامه دکتر علی نشاسته ریز؛ رییس دانشکده پیرپزشکی بر اهمیت همکاری و  ارتباط بیشتر بین دانشکده ها دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید و اظهار کرد: برای این منظور پیشنهاد می کنم مجمع روسای دانشکده ها با هدف آگاهی از مسائل و هم چنین آشنایی با ظرفیت ها تشکیل شود.

وی با بیان اینکه ایجاد رشته های بین رشته ای می تواند از نتایج برداشتن مرزهای میان دانشکده ها باشد، افزود: ایجاد و حمایت از شرکت های دانش بنیان علاوه بر خلق ثروت برای دانشگاه، فرصتی برای پاسخ گویی به نیاز های جامعه است.

بنا براین گزارش مراسم بزرگداشت روز معلم و تقدیر از اساتید برتر دانشکده ها و گروه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران یکشنبه هفدهم اردیبهشت 1402 در مرکز همایش های رازی برگزار شد.

 

 

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار معاونت پزشکی عمومی,اخبار معاونت تخصصی و فوق تخصصی,اخبار معاونت تحصیلات تکمیلی,اخبارمعاونت دانشجویی و فرهنگی,اخبار معاونت امور هیئت علمی ,اخبارمدیریت توسعه آموزش ,اخبار معاونت مالی و اداری,اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 14455
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings