• 1402/02/04 - 12:58
  • - تعداد بازدید: 196
  • - تعداد بازدید کنندگان: 183
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

کارگاه علمی در شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران/ برگزاری پنل واکسن در نخستین روز و پنل کارآفرینی در روز پایانی

13753.mp3 کارگاه علمی در شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران/ برگزاری پنل واکسن در نخستین روز و پنل کارآفرینی در روز پایانی

 

دبیر اجرایی شانزدهمین کنگره ایمونولوژی و آلرژی ایران با اشاره به برگزاری پنل واکسن در نخستین روز و پنل کارآفرینی در روز پایانی این کنگره بین المللی، گفت: پنجاه کارگاه علمی به صورت حضوری و برخط در روزهای کنگره برگزار می شوند.

دکتر مجید خوش میرصفا در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران از برگزاری پنل واکسن با حضور تمامی واکسن سازان دولتی و خصوصی در اولین روز این کنگره خبر داد و اظهار کرد: در این پنل می خواهیم با کمک بدنه های علمی «چالش ها و فرصت های توسعه واکسن در کشور ایران» بررسی کنیم.

وی یادآورشد: به اشتراک گذاشتن تجربه ها در این پنل کمک می کند که اگر بیماری عفونی جدیدی وارد کشور شد، بدانیم چه زیرساخت ها و ظرفیتهایی در کشور وجود دارد.

میرصفا گفت: در بخش نمایشگاهی کنگره شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران از شرکتهای ایرانی که از روش های ایمونولوژیک، دارو، واکسن و کیت تولید می کنند، دعوت شده که حضور داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: تلاش ما این بوده که در نمایشگاه کنگره شرکت های وارد کننده را لحاظ نکنیم، به غیر از چند شرکت دانش بنیان که موضوع توسعه کیت های آزمایشگاهی، در بخش «تحقیق و توسعه» آنها آغاز شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به برگزاری مسابقه نقشه ذهنی برای اولین بار در کشور در شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران، گفت: دانشجویان جوان ممکن است ایده هایی داشته باشند که به دلیل افزایش هزینه ها، نمی توانند آنها را اجرایی بکنند، بنابراین مسابقه نقشه ذهنی فرصتی است تا این ایده ها در مرحله اول روی کاغذ آمده و در مرحله دوم مصور شوند.

میرصفا با بیان اینکه نزدیک به یکصد و بیست اثر به بخش مسابقه نقشه ذهنی ارسال شده که به گفته اساتید داور برخی از آنها بسیار خاص هستند، افزود: یک پنل با موضوع کارآفرینی نیز در روز پایانی کنگره برگزار می شود تا کسانی که تولید محصول آنان منجر به کارآفرینی شده، تجربه های خود را مطرح کنند و دانشجویان از آن ها بهره مند بشوند.

وی اظهار کرد: نزدیک به پنجاه کارگاه علمی به صورت حضوری و بر خط با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، سازمان انتقال خون، انستیتو پاستور و برخی مراکز تحقیقاتی در روزهای کنگره برگزار می شوند.

میرصفا با بیان اینکه با توجه به شعار «ایمونولوژی برای عموم جامعه» در شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران به فرهنگ سازی و آموزش مردم در فضای مجازی توجه ویژه ای شده، افزود: قسمت عمده ای از فعالیت های کمیته دانشجویی کنگره به تولید محتوای قابل استفاده برای جامعه اختصاص یافته تا بتوان از اشاعه اطلاعات نادرست موضوعات تخصصی که معمولاً توسط افراد سودجو انجام می شود، جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در شبکه های اجتماعی رایج صفحات و کانال هایی ساخته شده و به طور مرتب اطلاعات مفید به زبان ساده منتشر می شود که با عنوان "ICIA2023" و «ایمونولوژی برای عموم» در فضای مجازی قابل جستجو هستند.

دبیر اجرایی شانزدهمین کنگره بین المللی ایمونولوژی و آلرژی ایران در پایان اظهار کرد: با برنامه ریزی انجام گرفته به منظور فرهنگ سازی و توجه به حفاظت از محیط زیست، این کنگره با رعایت معیارهای مربوطه به صورت کنگره سبز و حامی محیط زیست هفتم تا نهم اردیبهشت 1402 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار معاونت امور هیئت علمی ,اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 13753
:
کلیدواژه ها

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings