• 1399/04/21 - 03:08
  • - تعداد بازدید: 684
  • - تعداد بازدید کنندگان: 684
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

آمادگي کامل دانشگاه علوم پزشکي ايران دربرابر موج جديد شيوع کرونا ويروس

دکتر کوهپايه زاده از آمادگي کامل دانشگاه علوم پزشکي ايران در برابر موج جديد شيوع کرونا ويروس خبر داد.

261363.mp3 آمادگي کامل دانشگاه علوم پزشکي ايران دربرابر موج جديد شيوع کرونا ويروس






آمادگي کامل دانشگاه علوم پزشکي ايران دربرابر موج جديد شيوع کرونا ويروس
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دکتر کوهپايه زاده؛ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي اعلام داشت : در حوزه پيشگيري با همکاري معاونت بهداشت درنظر داريم تعداد مراکز ?? ساعته را افزايش دهيم. همچنين در تمامي مراکز جامع سلامت ، بيماران کرونايي  پذيرش مي شوند و در صورت نياز آنها را به مراکز بيمارستاني ارجاع مي دهند.

- ارجاع الکترونيک براي بيماران نيازمند بستري:
دکتر کوهپايه زاده عنوان کرد: در شرايط نياز به بستري بيماران و به منظورتسريع درانجام امور و  مديريت زمان ، ارجاع به صورت الکترونيک انجام مي شود.
وي افزود : در خصوص بيماران سرپايي و مشکوک به بيماري کرونا، راهنمايي هاي لازم جهت قرنطينه خانگي ارائه مي شود.

- پوشش بيماران کرونايي بيمارستان‌هاي تک تخصصي :
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار کرد : مراکز تک تخصصي مانند (ارتوپدي ،روانپزشکي،اطفال و...) داراي بخش کرونايي ويژه هستند تا در صورت نياز بتوانند به بيماران اختصاصي خود خدمات ارائه نمايند.

- ايجاد ترياژ دوگانه در بيمارستان‌هاي جنرال:
وي تصريح کرد: در خصوص بيمارستانهاي جنرال هم بايد به اين نکته اشاره کرد که اين مراکز  داراي ترياژ و اورژانس دوگانه تنفسي و عادي هستند تا تمام مراجعه کنندگان را پذيرش کنند.
همچنين براي افزايش تخت هاي بستري هم تمهيداتي در بيمارستان‌ها انديشيده شده تا تعدادي از بخشها براي بيماران حاد تنفسي اختصاص يابد.

- ارائه خدمات بيمارستاني به بيماران غير کرونايي:
دکتر کوهپايه زاده خاطر نشان کرد: البته ساير بخشهاي بيمارستاني براي بيماران غيرکرونايي بايد حفظ شود تا اقدامات درماني و انجام اعمال جراحي به تعويق نيافتد که در صورت عدم توجه ، سلامت افراد آسيب مي بيند و بار بيماري افزايش مي يابد.

- تحرک بيشتر حوزه بهداشت در استفاده از سامانه ????:
ايشان با تأکيد بر اين نکته که درمان بيماران کرونايي بايد در تمام بيمارستان‌هاي جنرال فعال باشد، افزود: بخش بهداشت در زمينه استفاده از سامانه ???? و پيگيري بيماران، بايد تحرک بيشتري داشته باشد.

- آمادگي نقاهتگاه هاي تحت پوشش دانشگاه:
دکتر کوهپايه زاده بيان کرد: نقاهتگاه هاي دانشگاه علوم پزشکي ايران در شهرستانهاي رباط کريم، شهريار و بهارستان آماده است تا در صورت نياز، ظرف مدت ?? ساعت به
 بهره برداري برسد و در خصوص نقاهتگاه شهر تهران هم با بيمارستان بقيه اله تفاهم برقرار است.
لازم به ذکراست براي افزايش مراکز نقاهتگاهي مناطق تحت پوشش دانشگاه در حال پيگيري هستيم.

 - تدوين سند مديريت بحران دانشگاه و اجراي برنامه عملياتي   :
وي ادامه داد: طي هفته هاي اخير ،جلسات مستمر قرارگاه کرونا و مديريت بحران دانشگاه تشکيل و در اتاق فکر ،سند مديريت بحران و نقشه راه تعيين شده است. همچنين برنامه عملياتي بحران جهت تعيين تکليف وظايف بخشهاي مختلف دانشگاه تا پايان تيرماه سال جاري آماده اجرا است.

- استفاده از قراردادهاي ?? روزه و تمديد طرح جهت ارائه خدمات به بيماران کرونايي:
دکتر کوهپايه زاده ذکر کرد: براي تامين نيروي انساني مورد نياز در حوزه درمان از قراردادهاي ?? روزه و تمديد طرح استفاده کرديم و براي بيمارستانهايي که بار بيماري بيشتري دارند،در  تخصص هاي مختلف فراخوان داديم .
 - تاکيد بر استفاده از ماسک و رعايت فاصله گذاري اجتماعي:

رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران به همه همکاران و مردم تاکيد کرد : مراعات بهداشت فردي ، استفاده از ماسک و رعايت فاصله گذاري اجتماعي سه دستوري است که خيلي از درمان موثر است .
وي توصيه کرد: از حضور در مکان هاي شلوغ خودداري شود ، همه افراد حتي آنهايي که قبلا مبتلا شدند ماسک بزنند و بهداشت فردي را رعايت کنند.

در پايان دکتر کوهپايه زاده ضمن آرزوي سلامتي براي همه ، اعلام کرد: با همکاري معاونت غذاو دارو و مجموعه مدد سعي مي کنيم تمام وسايل حفاظت فردي مورد نياز همکاران دانشگاه را با قيمت و کيفيت مناسب تامين نماييم.

  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261363
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings