• 1401/02/12 - 04:12
  • - تعداد بازدید: 211
  • - تعداد بازدید کنندگان: 211
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
به پاس داشت روز معلم و استاد در گفتگو با استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد

آموزش درس زندگي در کلاس هاي دانشگاه/ نقش اساتيد در پرورش دانشجويان

به پاس داشت روز معلم و استاد در گفتگو با استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد: آموزش درس زندگي در کلاس هاي دانشگاه/ نقش اساتيد در پرورش دانشجويان

262246.mp3 آموزش درس زندگي در کلاس هاي دانشگاه/ نقش اساتيد در پرورش دانشجويان











آموزش درس زندگي در کلاس هاي دانشگاه/ نقش اساتيد در پرورش دانشجويان



به پاس داشت روز معلم و استاد در گفتگو با استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد:
آموزش درس زندگي در کلاس هاي دانشگاه/ نقش اساتيد در پرورش دانشجويان


استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران با اشاره به اهميت نقش معلم در پرورش دانشجويان، گفت: اساتيد دانشگاه با پيروي از رهنمودهاي شهيد مرتضي مطهري مي توانند علاوه بر آموزش هاي علمي، درس زندگي به دانشجويان بياموزند.
دکتر منيژه متوليان؛ عضو هيئت علمي گروه فارماکولوژي دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي از آيت الله مطهري به عنوان استاد بزرگ و راهنماي ارزشمند ياد کرد و افزود: اين استاد عاليقدر بيان و ‌عملش در يک راستا بود که مي تواند به عنوان الگو همه اساتيد مطرح باشد.
وي با بيان اينکه کلاس دانشگاه مي تواند به محلي براي آموزش درس چگونه زندگي کردن تبديل شود، خاطرنشان کرد: رفتار و منش ما، نحوه پوشش ما، برخورد ما با دانشجويان و احترام ما به کلاس درس و فراگيران همه مي تواند به عنوان درس زندگي براي دانشجويان مطرح شود.
اين استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران در بخشي ديگر از صحبت هاي خود با اشاره به مشکلات گروه اساتيد، يادآور شد: با توجه به اينکه اعضاي هيئت علمي هم فعاليت آموزشي و هم فعاليت پژوهشي دارند به طبع مهمترين دغدغه ها مربوط به اين دو حوزه است.
متوليان گفت: با توجه به ارائه آموزش هاي مجازي در دوران کرونا بايد ذکر کنم که به نظر اينجانب کلاس هاي آموزشي مناسب است که به صورت ترکيبي (حضوري و مجازي ) برگزار شود تا از امتيازات هر دو شکل تدريس بهره مند شويم اما در خصوص آزمون ها و ارزيابي ميزان يادگيري دانشجويان، امتحان مجازي کافي نيست و بايد حضوري انجام شود.
اين استاد دانشگاه افزود: کاربردي و جهت دار نبودن برخي تحقيقات، کمبود بودجه لازم براي انجام پژوهش ها با توجه به افزايش قيمت ها و کمبود منابع آزمايشگاهي از چالش هاي حوزه پژوهش و از دغدغه هاي اساتيد است؛ البته منظور اين نيست که هر پژوهشي بايد به يک محصول تبديل شود به خصوص در علوم پايه، بلکه بايد جهت حرکت درست باشد و از پراکنده کاري پرهيز شود.
دکتر متوليان ضمن قدرداني از مديران دانشگاه علوم پزشکي ايران به دليل حمايت اساتيد و اعضاي هيئت علمي اظهار کرد: با توجه به ?? سال سابقه خدمت، مي توانم بگويم دانشگاه بسيار خوبي داريم و من هميشه شاهد بوده ام که در همه مقاطع حرمت اساتيد بسيار رعايت شده  که جاي تقدير دارد البته انتظار هم داريم که مسئولان دغدغه هاي ذهني اساتيد را برطرف سازند و اجازه دهند که با فراغ بال به کار آموزش و پژوهش بپردازيم
وي با بيان اينکه همچنين امکانات و منابع لازم براي تحقيقات تامين شود تا پژوهش به صورت بهينه صورت پذيرد، افزود: از اساتيد هم انتظار مي رود که با دلسوزي و صرف وقت بيشتر به دانشگاه براي رفع نيازهاي کشور در راستاي اهداف ارزشمندي که تدوين شده، بيش از پيش کمک کنند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران ادامه داد: البته انتظارات در اساتيد در رتبه هاي مختلف، باليني و پايه متفاوت است؛ براي مثال يکي از اصلي ترين دغدغه هاي اساتيد جوان، تامين مسکن است که با نظر مثبت و تاکيد رياست دانشگاه در دستور کار قرار گرفته است.
وي گفت: بحث رعايت عدالت و برخورد يکسان با اساتيد گروه هاي مختلف بسيارحائز اهميت است. توجه‌ به امور رفاهي و تامين مجموعه هاي فرهنگي و ورزشي براي اوقات فراغت اساتيد، خانواده ايشان و ساير اعضاي خانواده دانشگاه از ديگر موضوعات قابل توجه است که اين انتظار وجود دارد که بيشتر مورد توجه قرار گيرد.
در پايان دکتر متوليان ضمن آرزوي سلامتي، توفيق و عاقبت بخيري براي همه اعضاي دانشگاه علوم پزشکي ايران ابراز کرد: اميدوارم بتوانيم با پيروي از آموزه هاي ارزشمند دين مبين اسلام و الگو قراردادن اساتيد و عالمان بزرگ در راستاي تربيت نسل جوان کشورمان موثر باشيم.

مرضيه ره نورد



  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 262246
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings