بازديد رئيس دانشگاه ايران از کلينيک مغز و شناخت و آزمايشگاه ملي نقشه برداري مغز
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران و هيئت همراه از کلينيک مغز و شناخت و آزمايشگاه ملي نقشه برداري مغز بازديد کردند.
261242.mp3
بازديد رئيس دانشگاه ايران از کلينيک مغز و شناخت و آزمايشگاه ملي نقشه برداري مغز
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: اين بازديد با حضوردکتر خرازي دبير ستاد علوم و فناوري هاي شناختي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ، دکتر کوهپايه زاده رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران، دکتر جغتايي رئيس دانشکده فناوري نوين، دکتر موسوي مشاور رئيس دانشگاه، دکتر مظاهري نژاد معاون آموزشي و هيئت همراه مورخ 28 دي ماه انجام شد.
اين بازديد در راستاي توسعه برنامه علوم اعصاب و شناختي دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام گرديد.
دکتر کوهپايه زاده در حاشيه اين بازديد عنوان نمود: هدف از اين بازديدها توسعه ارتباط علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران با اين مراکز است .
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران بيان کرد: يکي از برنامه اصلي ما ، راه اندازي شتاب دهنده و مرکز رشد علوم اعصاب با مشارکت پژوهشکده علوم شناختي در محل کلينيک مغز و شناخت مي باشد .
وي با تاکيد بر ايجاد و توسعه انيستيتو ها ، افزود: همچنين در نظر داريم از بخشهاي مختلف و آزمايشگاه هاي اين مراکز در راستاي توسعه مباحث آموزشي و پژوهشي جهت اساتيد و دانشجويان استفاده نماييم و در مسير پيشبرد اهداف با همکاري بين بخشي ، برنامه هاي مدون و تقويت شده اي را طراحي نماييم.
گفتني است: کلينيک فوق تخصصي مغز و شناخت به همت پژوهشکده علوم شناختي و با همکاري دانشگاه علوم پزشکي ايران مورخ اول آبان ماه 1395 آغاز به کار کرد. اعضاي شوراي راهبردي کلينيک مغز و شناخت: دکتر کمال خرازي، دکتر محمد تقي جغتايي، دکتر عليرضا مرادي، دکتر پژمان عاطفي منش، دکتر پيمان حسني ابهريان و سينا توکلي هستند و کلينيک مغز و شناخت با همکاري و نظارت مستقيم اساتيد برجسته حوزه توانبخشي شناختي از دانشگاه هاي علوم پزشکي معتبر شهر تهران به ويژه دانشگاه علوم پزشکي ايران و موسسه آموزش عالي علوم شناختي، راهبري و هدايت مي شود.
لازم به ذکر است :
آزمايشگاه ملّي نقشه برداري مغز هم به منظور پاسخگوئي به بخشي از نيازهاي پژوهشي و فناوري کشور در زمينه ي ايجاد زيرساخت تصويربرداري و تحريک مغزي براي تحقيقات شناختي و ارائه خدمات دانش بنيان و روزامد در حوزه علوم و فناوريهاي شناختي ايجاد شده است،که به صورت هيئت امنايي اداره شده و يک موسسه ي ملّي است که در اختيار همه دانشگاهها و محققان کشور قرار خواهد داشت. تجهيزات مورد نياز آزمايشگاه که در طي چندين جلسه، توسط هيئتي مرکب از متخصصان و اساتيد داخلي و خارجي تعيين و نسبت به سفارش و تهيه ي آنها اقدام گرديد؛ شامل دستگاه هاي تصويربرداري تشديد مغناطيسي 3 تسلا، تحريک غيرتهاجمي مغزي ( TMS و TCS سازگار با MRI)، الکتروانسفالوگرافي ( شامل سيستم سازگار با MRI) و طيف نگاري کارکردي مادون قرمز نزديک( FNIRS) مي باشند. اين آزمايشگاه همچنين مجهز به امکانات پيشرفته ي پردازش داده ، تصاوير و سيگنال و همچنين ارزيابي شناختي است.
: