• 1398/12/20 - 05:07
  • - تعداد بازدید: 1291
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1291
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

توصيه هاي طب سنتي براي مقابله با کرونا / اصول 6 گانه طب سنتي سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند

توصيه هاي طب سنتي براي مقابله با کرونا / اصول 6 گانه طب سنتي سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند

261273.mp3 توصيه هاي طب سنتي براي مقابله با کرونا / اصول 6 گانه طب سنتي سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند


 توصيه هاي طب سنتي براي مقابله با کرونا / اصول 6 گانه طب سنتي سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند توصيه متخصصان طب سنتي براي مقابله با ويروس کرونا تقويت سيستم ايمني بدن است؛ آنها بر اين باورند که با رعايت اصول شش گانه طب سنتي، بدن در بهترين حالت خود قرار مي گيرد و در مقابل امراض مقاوم تر مي شود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه؛ دکتر فاطمه اقباليان؛ متخصص طب سنتي وضعيت روحي، تغذيه، تنظيم خواب، دفع مواد زايد بدن، فعاليت فيزيکي و هوا را به عنوان اصول شش گانه طب سنتي برشمرد و اظهار کرد: اضطراب و استرس سيستم ايمني بدن را ضعيف مي کند؛ بنابراين در شرايط فعلي که شاهد شيوع کرونا در کشور هستيم، هر چيزي که باعث خوشحالي شخص مي شود، بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي با بيان اينکه پيگيري مدام اخبار مربوط به کرونا به ويژه در فضاي مجازي موجب افزايش اضطراب مي شود، افزود: دوري از فضاهاي پر اضطراب، گوش دادن به موسيقي، مطالعه کتاب، معاشرت با افرادي که دوستشان داريد-البته با رعايت اصول بهداشتي- و مواردي از اين قبيل مي توانند به حفظ روحيه و آرامش روان افراد کمک کنند.
دکتر اقباليان با اشاره به برخي توصيه هاي خوراکي به ويژه مصرف زنجبيل براي جلوگيري از ابتلا به کرونا، گفت: کرونا ويروس نوظهور و ناشناخته اي است، بنابراين در مورد مزاج اين ويروس اطلاع دقيقي در دست نيست.
اين متخصص طب سنتي با بيان اينکه مواد خوراکي در سه دسته دارويي، غذايي و غذا دارو طبقه بندي مي شوند، خاطرنشان کرد: زنجبيل جز مواد خوارکي است که ما به آن دارو مي گوييم چون مزاج گرم درجه 4 دارد. يعني بسيار گرم است و نمي توان آن را به همه توصيه کرد.
وي ادامه داد: مصرف زنجبيل يا ساير ادويه هاي تند مي توانند براي افرادي که مزاج تند و گرم دارند، عارضه ايجاد کند و حتي بدن آنها را در مقابله با کرونا ضعيف تر کند. 
دکتر اقباليان افزود: بهترين توصيه، کم کردن درصدي از حجم غذاي مصرفي است و اينکه در غذاي خود حتما از سير، پياز و سبزي هاي همچون گيشنيز و جعفري استفاده کنيد چون اينها خاصيت ضد ميکروبي دارند.
وي گفت: در منابع طب سنتي استفاده از مرکبات مانند ليمو شيرين، ليموترش و به خصوص نارنج بسيار توصيه شده، اينها علاوه بر تامين ويتامين سي، باعث دفع سموم بدن مي شوند؛ سيب نيز به تقويت قواي جسماني بسيار کمک مي کند.
وي با بيان اينکه آدم هاي کم خواب در برابر بيماريها ضعيف تر هستند، افزود: بهتر زمان خواب  2 ساعت قبل از نيمه شب و 2 ساعت بعد از نيمه  شب است؛ در اين شرايط ترشحات هورموني منظم و هضم غذا به خوبي انجام مي شود.
وي با اشاره به اهميت دفع مواد زايد از بدن، گفت: يبوست باعث مي شود مواد زايد در بدن باقي بماند و تناسب باکتريايي بدن بهم بخورد. در اين وضعيت باکتري مضر در بدن افزايش پيدا مي کند و باکتري هاي مفيد کم مي شوند و در نتيجه سيستم ايمني بدن ضعيف مي شود.
وي در ادامه گفت: در شرايطي که توصيه مي شود جز در موارد ضروري از خانه خارج نشويد، نبايد فعاليت جسماني مان کم شود، چرا که کم تحرکي هم باعث ضعف سيستم ايمني مي شود چون مواد زايدي که بايد از طريق تعريق دفع شوند، در بدن باقي مي مانند.
به باور اين متخصص طب سنتي در خانه هم مي توان تحرک داشت؛ يوگا، تند راه رفتن در خانه، حرکت دراز و نشست و هر کاري که باعث شود، عضله ها به حرکت درآيند و تنفس تند تر شود، خيلي کمک مي کند.
دکتر اقباليان در پايان با اشاره به اصل ششم طب سنتي يعني هوا، گفت: اين اصل خيلي تحت کنترل ما نيست، فقظ توصيه ما اين است تا مي توانيد در مجامع عمومي حضور نداشته باشيد تا دوره انتشار ويروس کمتر شود.
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261273
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings