• 1396/07/25 - 08:42
  • - تعداد بازدید: 1846
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1846
  • زمان مطالعه: 5 دقیقه
به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکي

جلسه مديران گروههاي آموزشي با حضور سرپرست دانشگاه برگزار گرديد

جلسه مديران گروه هاي علوم پايه و باليني دانشکده پزشکي روزسه شنبه مورخ 96/7/25 با حضور دکتر ناصري پور رياست دانشگاه – دکتر سلطاني ، معاون آموزشي دانشگاه – دکتر موسوي ، معاونت اجتماعي دانشگاه ، هيئت رئيسه دانشکده و مديران گروههاي آموزشي دردانشکده پزشکي برگزار گرديد .

260930.mp3 جلسه مديران گروههاي آموزشي با حضور سرپرست دانشگاه برگزار گرديد
جلسه مديران گروه هاي علوم پايه و باليني دانشکده پزشکي روزسه شنبه مورخ 96/7/25 با حضور دکتر ناصري پور رياست دانشگاه – دکتر سلطاني ، معاون آموزشي دانشگاه – دکتر موسوي ، معاونت اجتماعي دانشگاه ، هيئت رئيسه دانشکده و مديران گروههاي آموزشي دردانشکده پزشکي برگزار گرديد .
در ابتدا رياست دانشگاه ضمن خير مقدم به حضار ابراز اميدواري کرد تا بتوان در سايه همکاري کليه اعضاء جايگاه دانشگاه را بيش از پيش اعتلاء دهيم .
دکتر ناصري پور در ادامه سياستهاي کلي و خط مشي اساسي دانشگاه را رفتن به سمت دانشگاههاي نسل سوم دانست و همچنين تاکيد بر خلق ثروت . ايشات همچنين يادآور شد که در گذشته هم سياست دانشکده پزشکي بر همين اساس بوده که انشاالله با همسو عمل کردن دانشگاه بر اين اساس شاهد دستيابي سريعتر به نتيجه باشيم . وي افزود که تمام سعي و تلاش خود را در اين مسير انجام خواهد داد.
دکتر ناصري پور در خصوص آموزش گفت : بحث تقويت مديريت را در تمامي جوانب آموزشي (هيئت علمي – پرسنل ) دراولويت قرار داديم همچنين تاکيد کرد با همکاري گروه پزشکي اجتماعي در دوقسمت آموزش و پژوهش ميتوان سريعتر به اين هدف رسيد .
ايشان درخصوص مديريت خاطر نشان کرد ، مديري موفق است که نسل بعدي را قويتر تربيت کند و اگر اينگونه عمل شود شاهد مديران کارآمدي د رعرصه هاي مختلف خواهيم بود .
سرپرست دانشگاه با تاکيد بر کاستن وابستگي به بودجه دولتي و کاهش هزينه ها افزود :قسمت بيشتر هزينه ها در مجموعه تحت پوشش دانشگاه از در آمد هاي خود مراکز تامين ميشود و قسمت اندکي توسط بودجه دولتي تامين ميشود .وي همچنين افزود درآمد زايي جز با مديريت قوي و کاهش هزينه ها رخ نخواهد داد . البته وجود منابع کافي را نبايد ناديده گرفت که اين ظرفيت ها نيز بايد از آموزش – پژوهش و درمان گرفته شود و در اين خصوص نياز به همکاريهاي گروههاي پايه و باليني داريم .
وي  همچنين از جذب دانشجويان بين الملل نيز به عنوان منابع درآمد دانشگاه اشاره کردو گفت : هرگروهي که بيشترين جذب را داشته باشد ميتوان 50 % درآمد جذب شده را به خود گروه اختصاص دهيم و اين رقم در گروههاي تخصصي و فوق تخصص 70 % خواهد بود .
دکتر ناصري پور همچنين به محور هاي مهمي نظير خريد بهينه تجهيزات و شناسنامه دار کردن تجهيزات در مراکز – بحث پزشکي عمومي و راه اندازي هرچه سريعتر آن در مرکز فيروزآبادي – بودجه هاي پژوهشي و مشارکت اعضاء هيئت علمي در تامين اين بودجه ها حتي به ميزان اندک و ايجاد داشبرد مديريتي به نحوي که کليه فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي قابل رسد توسط رئيس دانشگاه باشد و اينگونه هم تجميع اطلاعات صورت گرفته و هم تک تک افراد ميدانند که مورد نظارت هستند .
ايشان همچنين به احداث مرکز رشد و پارک فن آوري اشاره کرد و دانشگاه ايران را تنها دانشگاه علوم پزشکي دانست که مجوز راه اندازي پارک فناوري را دارد و از ساخت دانشکده پژوهش در آينده نزديک خبر داد.
سرپرست دانشگاه يکي از منبع زودبازده در بحث درآمد زايي را هيئت امنايي کردن مراکز آموزشي و درماني دانست و گفت تا پايان سال جاري کليه مراکز آموزشي (در ابتدا) و درماني به صورت هيئت امنايي اداره خواهند شد . ايشان همچنين بحث IT در Registration را يکي ديگر از منابع زودبازده دانست وبر آموزش مجازي و ايجاد شبکه هاي مجازي تاکيد کرد .
وي همچنين متذکرشد، از پتانسيل موجود در دانشکده مديريت و اطلاع رساني بايد استفاده شود تا شاهد بهبود کيفيت مديريت در کليه مراکز باشيم . سرپرست دانشگاه در ادامه افزود اخلاق پزشکي همچنان سرلوحه کارماست .
دکتر ناصري پور درپايان ابراز اميدواري کرد که آينده بهتري منتظر دانشگاه است و قرار است با همکاري هم بتوانيم در جهت ارتقاي دانشگاه کوشش کنيم .
دکتر اصغري ، سرپرست دانشکده پزشکي نيز دکتر ناصري پور را پشتيبان جدي دانشکده پزشکي دانست زيرا از تمامي دغدغه ها ي دانشکده با خبر هستند .ايشان همچنين با بيان اينکه خط مشي دانشکده پزشکي تفاوت چنداني با گذشته نکرده است . آيتم هاي مهمي در اين خصوص را يادآور شد : ارزشها- نوآوري – رويکرد تيمي – برنامه محوري – استقرار حاکميت باليني با حفظ کرامت انساني – پژوهش هاي هدفمند و مشترک ( پايه – باليني) بهبود کيفيت آموزش پزشکي عمومي – آموزش تخصصي و فوق تخصصي .
دکتر موسوي ، معاون اجتماعي دانشگاه نيز توضحياتي درخصوص شرح وظايف اين معاونت ارائه داد و گفت درخصوص کاهش ابتلا به برخي بيماريها و همچنين تروما بيشترين پتانسيل خود مردم هستند و بايد فرهنگ سازي مناسب در اين خصوص صورت پذيرد وي همچنين از اعضاء حاضر در جلسه خواست تا بنيادهاي خيرين و مردمي که مي شناسند به سمت پژوهش سوق دهند .
دکتر ناهيد رحيم زاده ، معاون امور هيئت علمي درخصوص جذب اعضاء هيئت علمي تاکيد کرد که با دقت بيشتري اينکار انجام شود و افراد باانگيزه بيشتر جذب شوند . وي همچنين خواست تا کارگاههاي مورد نياز اعضاء هيئت علمي جهت توانمندسازي ايشان در خود مرکز محل خدمت  برگزار گردد .
دکتر ضيايي ، معاون آموزش پزشکي عمومي نيز گزارش مفصلي از بازنگري برنامه درسي پزشکي عمومي و تغييرات دروس ارائه نمود .
دکتر افتخار ، معاون پژوهشي با بيان اينکه شيب پژوهش به سمت پيشرفت است ، گروههاي شاخص در پژوهش را در علوم پايه و باليني معرفي نمود و برنامه اصلي دانشکده براي ارتقاي پژوهشي را تشريح کرد .
دکتر آل بويه مقايسه آزمون گواهينامه و دانشنامه سال 95 و96 را شرح داد و مطالب ارزنده اي در اين خصوص ارانه نمود .
دکتر نشاسته ريز ، معاون توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع هم در خصوص نحوه هزينه کرد تنخواه توسط مديران گروه نکات مهمي را بيان نمود .
 


 



 

 
 

 

 
 
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 260930
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings