• 1400/02/07 - 05:20
  • - تعداد بازدید: 55
  • - تعداد بازدید کنندگان: 55
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه

دبير شوراي صنفي مقطع دستياران و دانشجويان دکتري دانشگاه علوم پزشکي ايران خبر داد: واکسيناسيون 1300 نفر از دستياران تخصصي و فوق تخصصي دانشگاU

دبير شوراي صنفي مقطع دستياران و دانشجويان دکتري دانشگاه علوم پزشکي ايران خبر داد:
واکسيناسيون ???? نفر از دستياران تخصصي و فوق تخصصي دانشگاه ايران
261637.mp3 دبير شوراي صنفي مقطع دستياران و دانشجويان دکتري دانشگاه علوم پزشکي ايران خبر داد: واکسيناسيون 1300 نفر از دستياران تخصصي و فوق تخصصي دانشگاU








واکسيناسيون ???? نفر از دستياران تخصصي و فوق تخصصي دانشگاه ايران



دبير شوراي صنفي مقطع دستياران و دانشجويان دکتري دانشگاه علوم پزشکي ايران خبر داد:


واکسيناسيون ???? نفر از دستياران تخصصي و فوق تخصصي دانشگاه ايران


دبير شوراي صنفي مقطع دستياران و دانشجويان دکتري دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: ???? نفر از دستياران تخصصي و فوق تخصصي اين دانشگاه در برابر بيماري کوويد ?? واکسينه شدند. در واقع دوز اول اين واکسن به اين افراد زده شد.
دکتر هومان پارسايي دبير شوراي مرکزي مجمع دبيران شوراهاي صنفي دستياران و دانشجويان Ph.D وزارت بهداشت با بيان اين خبر در گفت وگو با خبرنگار مفدا افزود: خوشبختانه روند انجام واکسيناسيون در دانشگاه علوم پزشکي ايران به خوبي در حال انجام است و در نيمه دوم فروردين ماه، عمده واکسيناسيون ما در اين دانشگاه انجام شد.
وي گفت: بر اساس دستورالعملي که از سوي وزارت بهداشت به دانشگاه‌هاي علوم پزشکي ابلاغ شد، تمامي رزيدنت‌هاي دانشگاه‌هاي علوم پزشکي که به نوعي به صورت مستقيم درگير بخش هاي کرونايي بودند، واکسينه شده يا واکسيناسيون آنها در حال انجام و پيگيري است.
او افزود: البته يکسري از رزيدنت‌هاي دانشگاه علوم پزشکي ايران مثل رزيدنت‌هاي پوست و ديگر دستياراني که مواجهه مستقيم با بيماري کرونا ندارند و در واقع در بخش باليني نيستند، انشالله ظرف ماه هاي آينده واکسيناسيون آنها انجام خواهد شد.
پارسايي با اشاره به اينکه حدود ??? نفر از اينترن‌هاي دانشگاه تماما واکسينه شده و دوز اول را دريافت کرده‌اند، اظهار کرد: دستياران و اينترن‌هايي که بيشترين مواجهه را با بيماران کرونايي دارند در اولويت واکسيناسيون قرار دارند. حتي اينترن‌هايي که کمترين مواجهه را با اين بيماري داشتند، واکسينه شدند.
وي در خصوص نوع واکسن گفت: واکسني که براي اين افراد در نظرگرفته شده است، واکسن اسپوتينک وي روسيه و بهارات هند است که خوشبختانه مشکل خاصي وجود نداشته است.
دبير شوراي صنفي دستياران و دانشجويان دکتري دانشگاه علوم پزشکي ايران، افراد حائز واکسن در هر دانشگاهي را به ترتيب اولويت، دستياران(رزيدنت‌ها)، اينترن‌ها و استيجرها عنوان کرد و گفت: استيجرها دانشجويان سال سوم و چهار هستند که قرار است اينترن شوند و کارورزي خود را آغاز کنند. انشالله اولويت بعدي ما واکسيناسيون استيجرهاي دانشگاه که تعداد ??? نفر  هستند و مقرر شد خرداد ماه واکسيناسيون آنها انجام شود.
وي محل انجام واکسيناسيون دانشجويان را کلينيک دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد و گفت: به همت رئيس دانشگاه و رئيس دانشکده پزشکي و همچنين معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه، روند انجام واکسيناسيون به خوبي در حال انجام است و خوشبختانه عمل  واکسناسيون  در کلينيک دانشگاه انجام مي‌شود که داراي مزيت‌هاي زيادي است و باعث مي‌شود که انجام واکسيناسيون به صورت منظم و متمرکز در يک محل انجام گيرد.
پارسايي گفت: علاوه بر دستياران، اينترنها و استيجرها، يک سري از افراد  کارورز دانشگاه که مواجهه زيادي با بيماري داشتند مثل کارورزان رشته‌هاي پرستاري، هوشبري،  اتاق عمل و... خوشبختانه دوز نخست واکسن را دريافت کردند و دوز دوم نيزمعمولا ?? روز بعد از مرحله اول انجام مي‌شود.
دبير شوراي صنفي مقطع دستياري و دانشجويان دکتري دانشگاه علوم پزشکي ايران با اشاره به اينکه از بدو بيماري کرونا تاکنون، حدود ??? نفر از دستياران دانشگاه علوم پزشکي ايران که در محيط و مراکز درماني بودند، به کرونا مبتلا شدند، گفت: اميدواريم با انجام کامل واکسيناسيون، تمامي افراد نسبت به اين ويروس، ايمن شوند.
وي در خصوص علايم احتمالي بعد از انجام واکسيناسيون گفت: به هر حال هر واکسني که تزريق مي‌شود، واکنشي در بدن ايجاد  مي‌کند و بيانگر آن است که بدن در حال انجام واکنش در مسير ايمن شدن است و به هر صورت اين واکنش‌ها و علايم طبيعي به نظر مي‌رسد و خارج از ذهن نيست. به هرحال علايمي مثل تب، لرز، تهوع، بي‌اشتهاي از جمله علايمي است که ممکن است افراد بعد از انجام عمل واکسيناسيون به آن دست يابند که البته بعد از گذشت ?? ساعت اين علايم برطرف مي‌شود.
پارسايي در خصوص ميزان استقبال يا عدم استقبال رزيدنت‌ها از واکسيناسيون گفت: در ابتدا که واکسن‌ها، به تازگي وارد کشور شده بودند و دانش و اطلاعات خاصي نسبت به اين واکسن‌ها وجود نداشت، برخي از افراد نسبت به انجام واکسيناسيون ترديد داشتند و جبهه‌گيري مي‌کردند اما به تدريج و بعد از دريافت اين واکسن توسط گروه‌هاي واجد شرايط مختلف، افراد نه تنها  نسبت به دريافت اين نوع واکسن‌ها، واکنش منفي نشان نمي‌دادند، بلکه تمايل داشتند که هر چه سريع‌تر با انجام واکسيناسيون، سطح ايمني خود را بالا ببرند.
در پايان ايشان با آرزوي سلامتي براي تمام بيماران، از زحمات تمام دستياران و دانشجويان در مقابله با بيماري کرونا قدرداني کرد.
پايان خبر



  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261637
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings