دورهمي رشته هاي مختلف براي چالشي به نام علوم اعصاب
سومين دوره مسابقات دانشجويي علوم اعصاب شناختي، با هدف ايجاد زمينههاي همکاري ميانرشتهاي، به ميزباني انجمن علوم اعصاب صدراي دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار مي شود.
در اين مسابقات دانشجويان بهصورت تيمي از ترکيب رشته هاي متفاوت تجربي و فني، پزشکي و رايانه، رياضي، زيست و مهندسي برق به صورت بيندانشکدهاي و حتي بيندانشگاهي؛ طي چندماه حول يک مسئله يا پروژه انتخابشده با تاييد کميته علمي، فعاليت ميکنند.
از اهداف اصلي اين مسابقات آشنايي دانشجويان با مرزهاي تحقيق در علوم اعصاب شناختي، علوم اعصاب محاسباتي و… ، ارتقا سطح عمومي دانش در حوزههاي مختلف مغز پژوهي و آشنايي دانشجويان با مباحث روز علوم اعصاب و پژوهش در حيطه هاي مرتبط با آن است که در راستاي دستيابي به اين هدف، در سومين دوره مسابقات علوم اعصاب شناختي، بسياري از اساتيد و پژوهشگران به نام ايراني، در داخل و خارج ايران در مراحل مختلف آموزشي و پژوهشي تيم ها را همراهي خواهند کرد.
اين مسابقه در چهار مرحله کنفرانس، غربالگري، آموزشي و پژوهشي برگزار مي شود. کنفرانس اين برنامه از ?? مهرماه ???? و طي، ? روز ?? سخنراني در زمينه هاي مختلف علوم اعصاب با حضور برترين نوروساينتيست هاي ايراني در سراسر جهان برگزار شد.
در ادامه رقابت و در مرحله غربالگري، ?? مقاله از سخنراني ها گزينش شد و در اختيار شرکت کنندگان قرار گرفت که بايد در زمان تعيين شده، خلاصه اي از اين مقالات و همچنين تحليل خود را ارسال کنند تا در نهايت ??? نفر از ??? نفر ابتدايي به مرحله بعد راه يافته و در قالب گروه هايي، وارد فاز آموزشي شوند.
درحال حاضر مرحله آموزشي طي ? هفته با عناوين Psychophysics، Digital Health، Neuroimaging، Social neuroscience، Psychiatry، Computational neuroscience، Anatomy & Development و Electrophysiology به صورت کلاس هاي آموزشي و کارگاه هاي تعاملي، با حضور برترين پژوهشگران و اساتيد ايراني در سراسر جهان در حال برگزاري است.
پس از مرحله آموزشي، تيم ها وارد مرحله پژوهشي مي شوند و چند ماه فرصت دارند تا روي پروژه خود کار کنند. در اين مسير اساتيد و مربيان تيم ها را همراهي مي کنند و امکانات لازم در اختيار آن ها قرار خواهد گرفت.
در پايان مسابقه به سه تيم اول به ترتيب ??، ? و ? ميليون تومان جايزه نقدي و همچنين کمک هزينه پژوهشي از طرف ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي اهدا مي شود.
دانشگاه علوم پزشکي ايران، مرکزي پيشگام در علوم اعصاب کشور است که از فعاليت هاي آن مي توان به برگزاري کنگره هاي علوم اعصاب، دوره هاي علمي تربيت سفيران مغز و شناخت، برگزاري آزمون ها و المپيادهاي علمي، امضاي تفاهم نامه ها و همکاري ها با مراکز تحقيقاتي علوم اعصاب و همچنين انجام فعاليت هاي دانشجويي در قالب انجمن علوم اعصاب صدرا اشاره کرد.