دکتر خليل قاسمي فلاورجاني؛ چشم پزشک و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران رتبه سوم جشنواره رازي را کسب کرد.
دکتر خليل قاسمي فلاورجاني؛ چشم پزشک و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران رتبه سوم جشنواره رازي را کسب کرد.
استاد چشم پزشکي دانشگاه ايران در جايگاه سوم جشنواره رازي قرار گرفت
وي در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: براي دومين بار است که جزء برگزيدگان جشنواره رازي مي شوم. در سال ?? رتبه دوم را کسب کردم و در سال ???? به صورت مشترک با يکي از اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در جايگاه سوم قرار گرفتيم.
وي با اشاره به سختگيرانه تر شدن شاخص هاي ارزيابي در جشنواره رازي، افزود: حشنواره رازي يکي از رويدادهاي مهم علمي و پژوهشي در ايران است و انتخاب و گزينش افراد در اين جشنواره به مرور زمان سخت تر شده است.
مدير گروه چشم پزشکي دانشگاه علوم پزشکي ايران يادآور شد: جشنواره امسال هيچ کس را به عنوان رتبه اول معرفي نکرد و رتبه دوم به همکار ديگري در دانشگاه علوم پزشکي تهران تعلق گرفت.
وي گفت: فکر مي کنم در سال ??، حدود ?? الي ?? نفر برگزيده، معرفي شدند اما جشنواره رازي، امسال فقط هفت نفر را در گروه افراد حقيقي به عنوان برگزيدگان نهايي معرفي کرد که در جمع آنها از رشته هاي باليني فقط دو نفر حضور داشتند و من تنها چشم پزشک بودم.
دکتر قاسمي با بيان اينکه در جشنواره رازي به تاثير فعاليتهاي پژوهشي افراد در پيشرفت علمي توجه مي شود، افزود: در جشنواره بررسي مي شود که چقدر مقالاتي که ارائه شده منجر به پيامد شده اند؛ پيامد مي تواند يک دانشي باشد که به صنعت رفته و يا تغييري در فرآيندهاي درماني ايجاد کرده است.
وي با بيان اينکه استنادات بين المللي به مقالات هم از اهميت ويژه اي برخوردار است، افزود: دبيرخانه جشنواره رازي، سوابق پژوهشي شرکت کنندگان را در طول هشت سال گذشته مورد بررسي قرار مي دهد، به همين دليل افراد فقط هر هشت سال اجازه شرکت در جشنواره را دارند.
اين فوق تخصص بيماري ها و جراحي شبکيه چشم، ادامه داد: در اين سالها تلاش کرديم دانش خود را نسبت به برخي از بيماري هاي چشم در کشور خود بالا ببريم و خصوصيات آن بيماري ها را براي اولين بار در ايران تعريف کرديم.
وي افزود: در هشت سال گذشته تحقيقاتي انجام شد که به طور مشخص منجر به دانستن پاتوفيزيولوژي بيماري ها شده. به عنوان مثال در انسداد عروقي شبکيه يکسري ابزارهاي جديد چشم پزشکي آمده که اين ابزارها خيلي به ما کمک کرد تا بتوانيم زيربناي بيماري ها را بهتر بشناسيم.
دکتر قاسمي گفت: حدود ??? مقاله از سال ???? حاصل فعاليتهاي پژوهشي اينجانب بوده که نزديک به صد مقاله آن مربوط به هشت سال اخير است. تقريبا بخش عمده اي از اين مقالات اين خصوصيت را داشته که بتواند تغييري در نگرش قبلي ايجاد کند. يکي خيلي بنيادي تر بوده يکي جزئي تر، ولي نهايتا تغييراتي ايجاد کرده اند.
وي با بيان اينکه شرايط محيط قطعا در رشد آدم ها مؤثر است، خاطر نشان کرد: علاوه بر تلاشي که انسان انجام مي دهد، شرايط محيط هم کمک مي کند. بنابراين حضور و حمايت اساتيد بزرگ در گروه چشم پزشکي دانشگاه علوم پزشکي ايران و همچنين همکاري دانشجويان در اين موفقيت بسيار موثر بوده است.