• 1399/06/03 - 04:39
  • - تعداد بازدید: 95
  • - تعداد بازدید کنندگان: 95
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

سيگاري ها، عوارض شديدتري از ابتلا به کرونا را تجربه مي کنند

سازمان بهداشت جهاني هفته گذشته بيانيه اي در خصوص مصرف دخانيات و ويروس کرونا صادر کرد که بر اساس آن مشخص شد که مصرف کنندگان دخانيات در مقايسه با افراد غير سيگاري، عوارض بسيار شديدتري در صورت ابتلا به بيماري کرونا ويروس (کوويد??) را تجربه خواهند کرد.

261420.mp3 سيگاري ها، عوارض شديدتري از ابتلا به کرونا را تجربه مي کنند

















به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکي به نقل از وبدا : دخانيات سالانه بيش از ? ميليون نفر را در جهان مي کشد. بيش از ? ميليون نفر از اين مرگ و ميرها ناشي از مصرف مستقيم دخانيات و حدود ?.? ميليون نفر به خاطر قرار گرفتن افراد غير سيگاري در معرض دود دست دوم دخانيات است.
استعمال دخانيات يک عامل خطرناک شناخته شده براي بسياري از عفونتهاي تنفسي است و شدت بيماريهاي تنفسي را افزايش مي دهد. با بررسي مطالعات صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشت عمومي که توسط سازمان بهداشت جهاني در ?? آوريل سال ???? گرد هم آمده بودند، مشخص شد که مصرف کنندگان دخانيات ، عوارض بسيار شديدتري را در صورت ابتلا به بيماري کرونا خواهند داشت.
کوويد-?? يک بيماري عفوني است که در درجه اول به ريه ها حمله مي کند. استعمال دخانيات باعث اختلال در عملکرد ريه مي شود و بدن را براي مقابله با بيماري کرونا و ساير بيماري ها ضعيف مي کند. دخانيات همچنين عامل اصلي بيماريهاي غير واگير مانند بيماريهاي قلبي عروقي، سرطان، بيماري هاي تنفسي و ديابت است که مصرف کنندگان آن با دارا بودن بيماري هاي زمينه اي مذکور، به نوع شديد تر بيماري کرونا ويروس مبتلا خواهند شد. تحقيقات موجود نشان مي دهد که مصرف کنندگان دخانيات در معرض خطر ابتلا به بيماري شديد و همچنين مرگ قرار دارند.
سازمان بهداشت جهاني بطور پيوسته تحقيقات جديدي را ارزيابي مي کند، از جمله تحقيقاتي که به بررسي ارتباط بين مصرف دخانيات، مصرف نيکوتين و  ويروس کرونا (کوويد??) مي پردازد. اين سازمان تاکيد مي کند که در مورد تقويت ادعاهاي تأييد نشده مبني بر اينکه دخانيات يا نيکوتين مي تواند خطر ابتلا به (کوويد??) ويروس کرونا را کاهش دهد، بايد محتاط بود چرا که، در حال حاضر اطلاعاتي براي تأييد هرگونه ارتباط بين دخانيات يا نيکوتين در پيشگيري يا درمان کرونا ويروس (کوويد??) وجود ندارد.
روشهاي جايگزيني نيکوتين مانند آدامس و برچسب ها به منظور کمک به سيگاري ها براي ترک دخانيات طراحي شده اند. سازمان بهداشت جهاني توصيه مي کند که مصرف کنندگان دخانيات با استفاده از روش هاي اثبات شده مانند برنامه هاي ترک دخانيات، برنامه هاي پيام رساني به تلفن همراه و روش هاي جايگزيني نيکوتين، اقدامات فوري را براي ترک مصرف اين مواد انجام دهند.
بر اين اساس، طي ?? دقيقه از زمان ترک، ضربان قلب بالا و افت فشار خون رخ مي دهد. پس از ?? ساعت، سطح مونوکسيدکربن در جريان خون به حالت عادي برمي گردد. طي ? تا ?? هفته، گردش خون بهبود و عملکرد ريه افزايش مي يابد. بعد از ?تا ? ماه، سرفه و تنگي نفس کاهش مي يابد.
سازمان بهداشت جهاني با تأکيد بر اينکه ترويج مداخلات تأييد نشده، تأثير منفي بر سلامتي مي گذارد، بر اهميت تحقيقات اخلاقي، با کيفيت بالا و اصولي تأييد شده که به پيشرفت سلامت فردي و عمومي کمک خواهد کرد، اصرار مي ورزد.
همچنين سازمان جهاني بهداشت در گزارش خود بيان مي‌کند که سيگار کشيدن به اين معني است که انگشتان دست و احتمالاً سيگارهاي آلوده با لب‌ها در تماس هستند و همين موضوع احتمال انتقال ويروس از دست به دهان را افزايش مي‌دهد. متخصصان اين سازمان همچنين معتقدند که افراد سيگاري ممکن است دچار بيماري‌هاي ريوي يا کاهش ظرفيت ريه شوند که اين موضوع نيز خطر ابتلا به بيماري‌هاي مهلک را افزايش مي‌دهد!
اين نتايج افراد سيگاري را بيشتر در معرض خطرات ويروس کوويد?? مي‌دانند و نظر اکثر ‌آن‌ها در ترک سيگار و عدم استعمال دخانيات است.


  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261420
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings