• 1400/04/19 - 04:18
  • - تعداد بازدید: 87
  • - تعداد بازدید کنندگان: 87
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

لزوم بهره گيري از تجارب موفق بيمارستاني براي مواجهه با پيک پنجم کرونا

لزوم بهره گيري از تجارب موفق بيمارستاني براي مواجهه با پيک پنجم کرونا

261784.mp3 لزوم بهره گيري از تجارب موفق بيمارستاني براي مواجهه با پيک پنجم کرونا











لزوم بهره گيري از تجارب موفق بيمارستاني براي مواجهه با پيک پنجم کرونا



لزوم بهره گيري از تجارب موفق بيمارستاني براي مواجهه با پيک پنجم کرونا


 فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به تجارب موفق مديران و روساي بيمارستان ها از ابتداي شيوع کرونا تاکنون، بر ضرورت توجه به اين تجارب در مواجهه با پيک پنجم کرونا تاکيد کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران؛ دکتر عليرضا زالي عصر چهارشنبه شانزدهم تير ???? در دانشگاه علوم پزشکي ايران در وبيناري که با روسا و مديران بيمارستان هاي پايتخت با محوريت آمادگي در برابر پيک پنجم کرونا برگزار شد، با هشدار نسبت به پيک پنجم کرونا، خواستار آمادگي بيمارستان ها و مراکز درماني براي پذيرش بيماران جديد در روزهاي آتي شد.
وي با اشاره به فعالسازي کميته هاي ترخيص در بيمارستان ها، در پيک هاي قبلي کرونا، يادآور شد: اين کميته ها نقش بسيار موثري را در ترنول (گردش) بيمارستاني و شناور سازي تخت هاي بيمارستاني داشتند که باعث مي شود مديريت بيمارستان براي تصميم گيري درباره تخت هاي بيمارستاني با چابکي بيشتري عمل کند؛ بنابر اين ضروري است که براي آمادگي در برابر پيک پنجم کرونا نسبت به راه اندازي کميته ترخيص اقدام شود.
دکتر زالي ادامه داد: همچنين براي حفظ و افزايش کيفيت خدمات ارايه شده به بيماران، آرايش تيم هاي درماني بايد به گونه اي باشد که اواخر هفته و در روزهاي تعطيل نقصاني در ارايه خدمات به بيماران ايجاد نشود.
وي با اشاره به تغيير فرايند توازن در ترخيص بيماران از بيمارستان ها، از افزايش تعداد بيماران بستري شده نسبت به بيماران ترخيصي در ?? ساعت گذشته در بيمارستان هاي پايتخت خبر داد.
دکتر زالي با بيان اينکه هم اکنون در آستانه خيز پنجم کرونا هستيم، نسبت به ضرورت آمادگي براي توسعه و راه اندازي بخش هاي جديد در بيمارستان هاي پايتخت تاکيد کرد. 
فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلانشهر تهران، خواستار مديريت اعمال جراحي غير ضروري و بخش هاي غيرکرونايي بيمارستان ها در دوران پيک جهت ظرفيت سازي براي بيماران کرونايي شد.
وي همچنين با هشدار نسبت به احتمال واکسن گريز بودن واريانت جديد کرونا، بر ضرورت حساسيت کادر بهداشت و درمان براي رعايت پروتکل هاي بهداشتي و حفاظت از خود در برابر بيماري کرونا تاکيد کرد.
دکتر زالي با بيان اينکه راه اندازي درمانگاه هاي سرپايي کرونا براي تزريق رمدسيوير در پيک هاي قبلي کرونا در تهران تجربه بسيار موفقي بوده است، خواستار توجه ويژه روساي بيمارستان ها به اين تجربه به عنوان يک استراتژي روشن براي کاهش بار بيمارستان ها و بار ويروس در گردش در سطح شهر شد.
فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلانشهر تهران تغيير در الگوي سني مراجعين، تلفيق علائم گوارشي با علائم تنفسي، سرعت در بستري بيماران در بخش هاي مراقبت هاي ويژه، کوتاه بودن فاصله زماني بين ابتلاي اوليه تا بستري در بيمارستان، درگيري شديد ريوي را از ويژگي هايي دانست که هم اکنون در اکثر بيمارستان هاي پايتخت درباره بيماران کرونايي مشاهده مي شود.
دکتر زالي با اشاره به اينکه در دوهفته اخير بارقه هايي از تغيير فرايند واکسيناسيون شهروندان در تهران مشاهده مي شود، گفت: در دو هفته اخير در گروه سني بالاي ?? سال شاهد کاهش مرگ و مير و بستري بوده ايم.
وي همچنين سامانه ???? را سامانه اي بسيار پرکاربرد براي تسهيل در جايابي بيماران دانست و خواستار تقويت آن شد.
فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلانشهر تهران همچنين خواستار توجه ويژه به لکه گيري واکسيناسيون کادر بهداشت و درمان (تکميل دوز اول و دوم کساني که جامانده اند) شد.
در بخش ديگري از اين جلسه که با حضور دکتر جليل کوهپايه زاده رييس دانشگاه ايران، معاونان درمان دانشگاه هاي علوم پزشکي شهيد بهشتي، تهران و ايران، دکتر حسين صمدي نيا رييس بيمارستان بقيه الله و حضور وبيناري روسا و مديران بيمارستان هاي پايتخت برگزار شد، درباره چالش ها، ظرفيت ها و وضعيت بيمارستان ها براي آمادگي در برابر پيک پنجم کرونا گفت و گو و تبادل نظر شد.



  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261784
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings