• 1400/04/15 - 06:15
  • - تعداد بازدید: 101
  • - تعداد بازدید کنندگان: 101
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه

معاون ستاد مقابله با کروناي تهران: بيماران براي سهولت در دسترسي به تخت بيمارستاني با سامانه 6070 تماس بگيرند

معاون ستاد مقابله با کروناي تهران: بيماران براي سهولت در دسترسي به تخت بيمارستاني با سامانه ???? تماس بگيرند

261780.mp3 معاون ستاد مقابله با کروناي تهران: بيماران براي سهولت در دسترسي به تخت بيمارستاني با سامانه 6070 تماس بگيرند






بيماران براي سهولت در دسترسي به تخت بيمارستاني با سامانه ???? تماس بگيرند



معاون ستاد مقابله با کروناي تهران:
بيماران براي سهولت در دسترسي به تخت بيمارستاني با سامانه ???? تماس بگيرند


معاون ستاد مقابله با کروناي تهران گفت:‌ اگر مشکلي براي تخت بيمار باشد وظيفه تامين آن بر عهده ما است ضمن اينکه بيماران براي سهولت در دسترسي به تخت بيمارستاني مي توانند با سامانه ???? تماس بگيرند.



به گزارش روابط عمومي دانشگاه و به نقل از برنامه تهران ما سلامت راديو تهران، نادر توکلي معاون ستاد مقابله با کروناي تهران با اشاره به افزايش تعداد بستري‌ها و شروع موج پنجم اقدام نهادهاي مربوطه براي توليد سريعتر واکسن ايراني در حجم انبوه گفت: بحث واکسن بسيار مهم است و همه دنيا به به اين نتيجه رسيده اند که تنها استراتژي که بتواند به ما براي خروج از وضعيت کرونايي کمک کند تجويز حداکثري واکسن است اما بواسطه تحريم‌هاي موجود امکان رسيدشن به برنامه ريزي‌هاي کلان ملي براي تامين واکسن در شش ماه گذشته تحت الشعاع قرار گرفته است.
وي افزود: در ? ماه اخير به جز فروردين و مختصري ارديبهشت که روال منطقي در تزريق واکسن داشتيم و مراکز تجميعي واکسن را ايجاد کرديم و در اولويت هاي سني تزريق آغازشد؛ متاسفانه در اواخر ارديبهشت ماه با کمبود واکسن وارداتي و نبود مجوز اضطراري تاييد براي واکسن هاي داخلي و همينطور ورود گونه‌هاي جهش يافته با شدت سرايت بيشتر از هند و پاکستان و در نهايت از سيستان و بلوچستان با موجي از ورود بيماري به کشور مواجه شديم. با توجه به اينکه سفر از راه هاي گوناگون اعم از ريلي و زميني و هوايي در کشور صورت مي‌گيرد با ورود بيماري در يک منطقه اين وضعيت به نقاط ديگر کشور هم تسري مي‌يابد و موجب شرايط سخت مديريت کنترل بيماري در کشور شده است.
توکلي در پاسخ به اينکه خبر واکسن‌هاي توليدي موجب خوشحالي مردم شده اما با ورود موج پنجم برخي مجبور شده اند در صف‌هاي طولاني منتظر تزريق بمانند و اين امر موجب ناراحتي بسياري از مردم شده است. تکليف مردم چيست و بايد حرف چه کسي را باور کنند؟ گفت: اين سوال منطقي است. استراتژي اصلي در دسترس بودن واکسن براي همه است. توليد واکسن کوو برکت هم طبق اظهارات اين شرکت به صورت قريب الوقوع اتفاق مي‌افتد. اگرچه مي تواند اين اظهارات از نظر من اظهارات مطمئني نباشد. ما در حوزه استان تهران تامين کننده واکسن نيستيم و فقط گزارش‌هايي را مي شنويم و منتظر توليد و ورود واکسن ايراني به چرخه واکسيناسيون هستيم. ما در حوزه درمان هستيم و يک سري عوامل از حوزه درماني خارج است و مدير عامل شرکت‌هاي توليدکننده مي توانند جوابي قانع کننده تري به ما بدهند.
وي تاکيد کرد: ما مي توانيم وضعيت هشدار را اعلام کنيم و اگر مشکلي براي تخت بيمار باشد وظيفه تامين آن بر عهده ما است ضمن اينکه بيماران براي سهولت در دسترسي به تخت بيمارستاني مي توانند با سامانه ???? در استان تهران تماس بگيرند. در صورت توصيه و تجويز پزشک معالج فرد با تماس با اين شماره ضمن پرسش از محل زندگي و نوع بيمه بيمار توسط مشاوران، تخت براي بيمار در نزديکترين بيمارستان محل سکونت که تخت خالي دارد در نظر گرفته شده و از مرکز با بيمارستان مورد نظر واطلاع‌رساني براي مراجعه بيمار تخت تماس گرفته مي شود.
معاون درمان ستاد کروناي تهران با تاکيد بر مرگ و مير تا ? درصد در موج‌هاي قبلي به ويژه موج‌هاي سال ?? گفت: خوشبختانه در موج‌هاي اخير آمار مرگ و مير به زير ? درصد رسيده است. بحث سرايت سريع از ميرايي متفاوت است. آنچه در ويروس دلتا مورد تاکيد است اين است که يک نفر بيمار مي تواند همزمان ? نفر دور خود را بيمار کند بنابراين شدت سرايت آن بالا است اما شدت مرگ و مير آن پايينتر است. علت افزايش مرگ و مير در اين شرايط به دليل افزايش بيشتر بيماران است.
وي در ادامه اين گفتگو به خودداري برخي سالمندان از تزريق واکسن اشاره کرد و اظهار داشت: به موازات اجراي فرآيند واکسيناسيون بسياري از سالمندان از تزريق خودداري مي کردند بر اساس پژوهش‌هاي صورت گرفته در بيمارستان‌هاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران از ???? بستري ارديبهشت و خردادماه افراد بالاي ?? سال بالغ بر ???? نفر واکسن نزده بودند و اين امر حکايت از تاثير بالاي واکسن بر ابتلاء به بيماري و مرگ و مير اين گروه دارد. بيش از ?? درصد فوتي ها در طيف سني بالاي ?? سال قرار دارند در صورت واکسينه کردن اين گروه به مقدار قابل توجهي از فوتي‌ها کم مي شود. پس از اين گروه افراد چاق و داراي بيماري ديابت و فشار خون در اولويت مرگ و مير قرار گرفته اند.
توکلي بر مراجعه بانوان باردار به بيمارستان پس از دريافت تست مثبت کرونا بسيار تاکيد کرد و گفت: آمار مرگ و مير زيادي در رابطه با زنان باردار داشته ايم. اين افراد ممکن است به شدت بدحال شوند و اگر در خانه باشند وضعيت آنها قابل برگشت نخواهد بود. بنابراين رفتار ما در برابر اين طيف بايد با وسواس بيشتري انجام شود.
معاون درمان ستاد کروناي تهران درباره افراد سالمندي که ديابت و آلرژي دارند و بواسطه ترس از تزريق واکسن خودداري مي کنند گفت: تفسير کلمه آلرژي تفسيري باز است. آلرژي به طور مثال مي تواند حساسيت نسبت به پني سيلين يا آنتي بيوتيک هاي خاص باشد و با حساسيت نسبت به مواد خاص متفاوت است.




  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261780
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings