• 1400/12/01 - 04:43
  • - تعداد بازدید: 381
  • - تعداد بازدید کنندگان: 381
  • زمان مطالعه: 7 دقیقه
از انجمن‌هاي فعال در دانشگاه علوم پزشکي ايران؛

معرفي انجمن علمي دانشجويي علوم اعصاب صدرا

معرفي انجمن علمي دانشجويي علوم اعصاب صدرا

262155.mp3 معرفي انجمن علمي دانشجويي علوم اعصاب صدرا







انجمن علمي علوم اعصاب صدرا



انجمن علوم اعصاب صدرا فعاليت خود را در سال ???? در دانشگاه علوم پزشکي ايران به عنوان نخستين انجمن دانشجويي کشور و اولين انجمن فعال در زمينه‌ي علوم اعصاب آغاز کرد. انجمن طي يازده سالي که از تاسيس آن مي‌گذرد، فعاليت ها و دستاورد هاي بسياري داشته  و در اين مسير با مراکز فعال در حيطه‌ي نوروساينس از جمله ستاد توسعه‌ي علوم و فناوري‌هاي شناختي، آزمايشگاه ملي نقشه‌برداري مغز(NBML)، پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادي(IPM) و انجمن علوم اعصاب ايران همکاري کرده‌است.‌ براي آشنايي بيشتر با اين انجمن علمي نظر مخاطبان مفداايران را به مطالعه شرح فعاليت‌هاي اين انجمن دعوت مي‌نمائيم.




به گزارش مفداايران؛ از جمله‌ي فعاليت‌هاي انجمن علمي علوم اعصاب صدرا، مي‌توان به داشتن غرفه و ارائه‌ي پنل در کنگره‌هاي علوم اعصاب پايه و باليني (BCNC)، همکاري و بازديدهاي هر ساله از NBML و برگزاري دوره‌ي علوم اعصاب محاسباتي و مدل‌سازي مغز با همکاريIPM  اشاره نمود. با شروع پاندمي کرونا، کنار رفتن محدوديت‌هاي شهري و در نتيجه فراهم آمدن زمينه براي برگزاري دوره‌هاي مجازي، صدرا نيز از اين فرصت براي گسترش فعاليت‌هاي خود استفاده کرد.



در سال گذشته سومين دوره مسابقات علوم اعصاب شناختي (CNCS????) توسط انجمن صدرا با بيش از ??? شرکت کننده از سراسر کشور، حضور بالغ بر ?? استاد به نام از خارج و بسياري از اساتيد مطرح داخل کشور برگزار شد؛ در ادامه و در فاز پژوهشي مسابقه، شرکت کنندگان، پروپوزال‌هاي خود را ثبت کرده، طي چند مرحله داوري و با حمايت ستاد علوم شناختي و انجمن، طرح‌هاي خود را پيش بردند. در کنار CNCS???? ، صدرا دوره‌هاي آموزشي و پژوهشي در زمينه‌هاي علوم اعصاب باليني ( نورولوژي و روان‌پزشکي)، علوم اعصاب شناختي، علوم اعصاب انساني (نوروهيومنيتيز) ، علوم اعصاب محاسباتي و علوم اعصاب مولکولي و تکاملي با حدود ??? شرکت کننده در هر دوره و حضور اساتيد مطرح ايراني و خارجي برگزار نمود.



ساختار انجمن : آموزش، پژوهش، کارگروه‌ها، اجرايي، پايش و روابط عمومي



انجمن علوم صدرا مانند هر انجمن ديگري از يک شوراي مرکزي تشکيل شده‌است که مسئولين آموزش، کارگروه‌ها، اجرايي و گيميفيکيشن، پژوهش، روابط عمومي، پايش و دبير انجمن را شامل مي‌شود؛ اما ساختار اصلي صدرا از اين فراتر مي‌رود و با داشتن هسته‌ي مرکزي و گروه بزرگ خانواده‌ي صدرا، در مقياسي بزرگ‌تر و با فعاليت تعداد زيادي از دانشجويان علاقه‌مند به نوروساينس از دانشگاه‌ها و رشته‌هاي متفاوت، امکان همکاري و فعاليت در زمينه‌هاي بين رشته اي را فراهم مي‌سازد.



اعضاي شوراي مرکزي در سال ????-????:



دبير انجمن: هستي زينلي



مسئول پژوهش: کيانا اورنگي



مسئول آموزش: نگار ترکمن



مسئول اجرايي و گيميفيکيشن: ريحانه سادات رضويان



مسئول کارگروه‌ها: اميرحسين خانزاده



مسئول پايش: نگار بوبورجام بزرگي



مسئول روابط عمومي: روژينا مرتضوي




فعاليت‌ها و بخش‌هاي مختلف انجمن:



انجمن هر سال دوره‌ها و برنامه‌هاي گوناگوني برگزار مي‌کند، از جمله:



?.دوره‌ ساليانه:



نوروساينس حيطه‌اي گسترده است که از کنار هم قرار گرفتن علوم مختلف تشکيل شده‌است. صدرا با برگزاري اين دوره‌ي ساليانه در تلاش است تا مفاهيم پايه و بنيادي علوم اعصاب را به علاقه‌مندان آموزش داده، حيطه‌ها و ديدگاه‌هاي مختلف اين حوزه را به آنان معرفي کند. دوره در دو بخش آموزشي و پژوهشي برگزار مي‌شود. دوره‌ي آموزشي خود از ? قسمت ?. مفاهيم پايه‌اي علوم اعصاب ?. علوم اعصاب شناختي ?. بيماري‌هاي اعصاب و روانپزشکي ?. سخنراني‌ها و پنل‌ها تشکيل شده که از کليات تا موضوعات ريزتر را در بر مي‌گيرد. دوره‌ي پژوهشي نيز علاوه بر آموزش مهارت‌هاي پايه در پژوهش به‌ طور ويژه به پژوهش در علوم اعصاب، موضوعات روز و روش‌هاي جمع آوري داده در اين حيطه مي‌پردازد.



?. هسته‌ها:



هسته‌ها گروه‌هايي دانشجويي هستند که زير نظر اساتيد و دانشجويان باتجربه، موضوعات موردعلاقه خود را با جزئيات بيش‌تر و دقيق‌تر بررسي و مطالعه مي‌کنند. هسته‌هاي انجمن صدرا عبارتند از:



?.? : هسته علوم اعصاب شناختي (Cognitive neuroscience): اين هسته به ارتباط بين سلول‌هاي عصبي، مدارهاي نوروني و فعاليت‌هاي زيستي موثر در شناخت مي‌پردازد. هم‌چنين اختلالات شناختي را که بر توانايي‌هايي مانند حافظه، زبان، حل مسئله و ادراک تاثير مي‌گذارند، مورد بررسي قرار خواهد داد.



مسئولين هسته: کيميا مرزوکيان و پرستش رشيدي



?.?: هسته علوم اعصاب تکاملي (Developmental neuroscience): اين هسته با برگزاري رويدادهاي دانشجويي هم‌چون ژورنال‌کلاب و بوک‌کلاب به بررسي تکوين عصبي انسان مي‌پردازد و در اين مسير از علوم سلولي‌ مولکولي، ژنتيک و فرگشت بهره مي‌گيرد.



مسئولين هسته: مارال خداپرست و دانيال نژادمعصوم




?.?: هسته علوم اعصاب محاسباتي (Computational neuroscience): در اين هسته از مدل‌ها و تئوري‌هاي رياضيات براي تحليل ساختار، فيزيولوژي و قابليت‌هاي شناختي مغز استفاده مي‌شود. در اين بخش تلاش بر اين است که با يادگيري پيش نيازهايي در زمينه آمار، احتمال، برنامه‌نويسي و... به مطالعه و تحقيق در اين حوزه بپردازيم.



مسئولين هسته علوم اعصاب محاسباتي: هادي کلانترمعتمدي و مصطفي عبدالهي




?.?: هسته علوم اعصاب باليني(Clinical neuroscience): علوم اعصاب باليني شاخه‌اي از نوروساينس است که به بررسي مکانيسم‌هاي بنيادي بيماري‌ها و اختلالات سيستم عصبي مي‌پردازد. در دوره امسال، يازده عنوان اصلي انتخاب شده‌اند که هر کدام در يک هفته مجزا مورد بررسي قرار خواهند گرفت. براي هر يک از اين عناوين، بسته به ميزان گستردگي و اهميت موضوع، ?-? کيس باليني متفاوت طراحي مي‌شود که شرکت‌کنندگان در گروه‌هاي خود به تحليل و بررسي آن‌ها مي‌پردازند.



مسئولين هسته: کيارش کاويانيان و محيا بيک محمدي




?.?: هسته علوم اعصاب انساني (Neurohumanities):



نوروهيومنيتيز شاخه‌اي از علوم اعصاب است که ارتباط ميان جنبه‌هاي گوناگون زندگي بشر با دستگاه عصبي انسان را بررسي مي‌کند. در واقع در اين هسته از طريق مطالعه و پژوهش پيرامون جلوه‌هاي بين‌رشته‌اي نوروساينس و علوم شناختي، با رويکردي عصب شناسانه به حيطه هايي نظير زيبايي شناسي، جامعه شناسي، انسان شناسي، زبان و اخلاق پرداخته خواهد شد.



مسئول هسته: اميرحسين نيک‌نظر




?. کارگروه‌ها: هدف اصلي اين بخش، توليد محتوا به منظور گسترش آموزش خارج از جلسات دوره و هسته‌ها و انتشار علم به صورت عمومي است که درهمکاري با کارگروه روابط عمومي انجمن عمل مي‌کند. کارگروه‌هاي صدرا خود از چند بخش تشکيل شده‌اند:



?.?.  درسنامه: اعضاي اين کارگروه به گردآوري مباحث علمي ارائه شده در دوره ها و وبينارهاي انجمن مي‌پردازند و به روزترين مطالب مربوطه را به اين درسنامه اضافه مي‌کنند که در نهايت اين درسنامه ها در سايت صدرا (neurosadra.com) در دسترس عموم قرار مي‌گيرند.



?.?: خبر: اعضاي اين بخش آخرين اخبار و مقالات منتشر شده را گردآوري و ترجمه کرده، در پيج اينستاگرام صدرا منتشر مي‌کنند.



?.?: نشريات: اعضاي اين کارگروه بعد از گذراندن دوره‌هاي آموزشي فنون نگارش متون علمي و اصول مقاله‌نويسي، مي‌توانند در نگارش نشريه علمي- ترويجي تازه‌هاي علوم اعصاب فعاليت کنند.



?.?: پادکست: امروزه پادکست‌ها از مرسوم‌ترين راه‌هاي علم ‌آموزي‌اند و صدرا نيز در جهت توسعه و انتشار علوم اعصاب از اين ابزار پرکاربرد و پرطرفدار بهره مي‌برد. اگرچه تا کنون بخش پادکست اپيزودي منتشر نکرده است اما درحال تدارک پيش‌نيازهاي لازم براي شروع به کار اين پروژه مي‌باشد.



?.?: ساخت کليپ: اين کارگروه جديدترين کليپ‌هاي مرتبط با نوروساينس را به صورت ترجمه شده و با زيرنويس درپيج اينستاگرام و کانال تلگرام انجمن منتشر خواهد کرد. علاوه بر اين به ساخت فيلم‌هاي کوتاهي از  سخنراني اساتيد و دانشجويان مي‌پردازد.



?.کارگروه روابط عمومي: اين کارگروه از طريق نشر و توليد محتوا در فضاهاي مجازي (اينستاگرام، تلگرام، يوتيوب و وبسايت انجمن) به گسترش اين علم و معرفي انجمن مي‌پردازد.



براي کسب اطلاعات بيش‌تر مي‌توانيد صفحه اينستاگرام، تلگرام و لينکدين انجمن را دنبال کنيد:



تلگرام:



https://telegram.me/sadra_association




اينستاگرام:



https://instagram.com/sadra_association




لينکدين:



https://linkedin.com/company/sadra-association




  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 262155
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings