• 1393/12/04 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 225
  • - تعداد بازدید کنندگان: 225
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

ميلاد حضرت زينب کبري(س) و روز پرستار گرامي باد

ميلاد حضرت زينب کبري(س) و روز پرستار گرامي باد

260058.mp3 ميلاد حضرت زينب کبري(س) و روز پرستار گرامي باد

پيامبر اکرم(ص) مي فرمايند:




کسي که براي برآوردن نياز بيماري تلاش ‏کند، خواه نياز او برآورده شود يا نه،
همانند روزي که از مادر متولد شده است از گناهان ‏پاک مي ‏گردد.



 


حضرت زينب (س) پرستار نهضت وانقلاب حسينى


حضرت زينب (س) در سال پنجم هجري از مادري چون فاطمه زهرا (س) متولد شد و در دامان ايشان، پيامبر اسلام (ص) و حضرت علي (ع) پرورش يافت. يکي از سيره هاي عملي زندگي اين بانوي الهي، پرستاري و دست گيري از حال بيماران و درماندگان بود. اتفاقات سختي که در طول حيات سراسر مرارت بار ايشان رخ داد؛ همچون بيماري مادر بزرگوارشان، ضربت خوردن پدر، مسموميت برادر و بالاخره حادثه بزرگ کربلا، زينب را به عنوان الگوي پرستاران معرفي کرد و سالروز ولادتش، به عنوان روز پرستار برگزيده شد.


پرستار بزرگ صحراي کربلا، در آن روز سخت، وظايف سنگيني به عهده داشت: تقويت روحيه مجروحان و خانواده شهيدان، رسيدگي به بازماندگان و کمک به اطفال. هم چنين ايشان به مراقبت از حضرت سجاد (ع) نيز که در بيماري شديد به سر مي برد، مشغول بود.


حيف است زينب سلام الله عليها را تنها پرستار بيمار بخوانند زيرا پرستارى از بيمار يکى از کوچک‏ترين مسؤوليت ‏هاى حضرت زينب سلام الله عليها بود، و هر چند پرستارى وظيفه سنگين و ارزشمندى است و پرستار متعهد بايد با صبر و حوصله، تحمل هر نوع ناملايمات براى انجام خدمتش ‏بنمايد و چنين کارى از عهده هر کس برنمى‏آيد ولى با اين حال ‏مقام زينب کبرى سلام الله عليها، آن‏قدر والا و عظيم است که او را پرستار نهضت وانقلاب حسينى بايد بناميم، زيرا اين پرستارى به مراتب مهم‏تر و سرنوشت‏ سازتر از پرستارى بيمار بود. زينب نقش نگهدارى از قيام خون بار حسينى را بر عهده داشت که ‏قطعا اگر او اين بار را بر دوش نمى‏گرفت، خون سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين صلوات الله عليه پايمال مى‏شد و بسيار دشوار بود که نهضت ابى عبد الله عليه السلام به مردم‏ اعلام و ابلاغ گردد و شايد بدون اسارت خاندان رسول الله وپيش‏تازى عقيله بنى هاشمى عليها السلام در رسوا نمودن هيئت‏ حاکم، و تبليغ او از انگيزه قيام برادرش، يزيديان به هدف پليد خود نائل مى‏آمدند و نام رسول الله صلى الله عليه و آله و سلم را نه تنها از مناره‏هاى مساجد بلکه از تاريخ، پاک و محو مى‏کردند و اين بود نيت ‏شوم آنان.


حضرت زينب عليها السلام با مجاهدت و قيام شجاعانه خويش در برابر زورگويان وهم‏چنين فريب ‏خوردگان زمانش، آن چنان از قيام امام حسين عليه السلام دفاع کرد که ‏تا قيام رستاخيز، همانند او نه در مردان و نه در زنان، وجود ندارد و اين نام جاودان و مقدس براى هميشه با عظمت ‏بايد برده شود.


عقيله بنىهاشم عليها السلام در پس آن مصيبت ‏بزرگى که «تصغر عندها المصائب‏» آن چنان ‏بار سنگين پرچم ولايت را بر دوش گرفت و در برابر کفر و زندقه‏ ايستاد و سخنرانى کرد و خطابه خواند و مردم را بيدار کرد و حرکت را در مردگان آغاز نمود که از آن جا حرکت توابين و ديگر حرکت‏هاى اسلامى آغاز شد و تا امروز و فردا و فرداها، آثار اين ‏حرکت عظيم زينبى، هويدا است و به برکت اين بانوى بزرگوار و قيام مبارکش، هم‏چنان بيرق‏هاى خونين عاشورا به نشانه روز انتقام مظلوم از ظالم، در سراسر جهان افراشته مى‏شود زيرا زينب کبرى سلام الله عليها بود که پيام ‏خونين حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام را به تمام نسل‏ها و عصرها رساند.


در خاتمه شايسته است از پرستاران فداکار و بي توقعي ياد کنيم که همواره از مهرباني و دلسوزيشان بهره مند بوده ايم: به مادراني که همواره در زندگي به شير زناني همچون زينب (س) تاسي نموده اند تا دررويارويي با مصائب و دشواريهاي زندگي مرهمي بر دلهاي مجروحمان گذارند.


  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 260058
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings