• 1400/04/05 - 15:20
  • - تعداد بازدید: 156
  • - تعداد بازدید کنندگان: 156
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

نقش خانواده ها در دوري جوانان از اعتياد/ اعتياد تهديدي جدي براي تمام جامعه

نقش خانواده ها در دوري جوانان از اعتياد/ اعتياد تهديدي جدي براي تمام جامعه

261764.mp3 نقش خانواده ها در دوري جوانان از اعتياد/ اعتياد تهديدي جدي براي تمام جامعه


نقش خانواده ها در دوري جوانان از اعتياد/ اعتياد تهديدي جدي براي تمام جامعه
در گفتگو با معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران مطرح شد
نقش خانواده ها در دوري جوانان از اعتياد/ اعتياد تهديدي جدي براي تمام جامعه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفتگويي به مناسبت روز جهاني مبارزه با مواد مخدر با اشاره به نقش مهم خانواده ها در دوري نوجوانان و جوانان از اعتياد، گفت: اعتياد تهديدي جدي براي تمام جامعه محسوب شده و موجب رکود اجتماعي و وقوع جرم مي شود.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران، دکتر فاطمه فتحي؛ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در روز جهاني مبارزه با مواد مخدر گفت: در مبارزه با اعتياد بايد علل گرايش به آن را مورد توجه قرار داد، در غير اين صورت درمان هاي جسمي راه حلي کوتاه مدت بوده و با فراهم بودن بستر گرايش، فـــرد مـــعتاد دوباره به اعتياد روي خواهد آورد. 
وي با بيان اينکه اعتياد به مواد مخدر آنقدر آرام و بي ‏صدا مصرف‏ کننده را اسير دام خود مي کند که حتي فرد آغاز اعتياد خود را به ياد نمي ‏آورد، افزود: خانواده هاي ناآگاه، بي تفاوت و به دور از ارتباطات صحيح خانوادگي مهم ترين عامل اعتياد جوانان به شمار مي رود.
دکتر فتحي ارتقاء مهارت هاي «رفتاري و اجتماعي»، آموزش مهارت هاي حل مسائل «فردي و اجتماعي» و رويارويي منطقي با مشکلات و چالشهاي زندگي، سازگاري اجتماعي و تاب آوري منطقي و اصولي و همچنين تقويت باورهاي مذهبي و اعتقادات معنوي را به عنوان راه کارهاي پيشگيري از اعتياد برشمرد و گفت: خانواده ها با تقويت اعتماد به نفس فرزندان خود، آموزش انتخاب هاي درست در تصميم گيري ها و تامين نيازهاي عاطفي و رواني آنان، نقش مهمي براي دور ماندن نوجوانان و جوانان از مواد مخدر دارند.
وي با بيان اينکه اعتياد به مواد مخدر يکي از مهمترين و اصلي ترين مشکلات اجتماعي، اقتصادي و بهداشتي بشر است، افزود: عوارض ناشي از اعتياد تهديدي جدي براي تمامي جوامع محسوب شده و رکود اجتماعي و جرايم سنگيني را رقم مي زند.
دکتر فتحي با بيان اينکه اعتياد موجب تباهي سرمايه‏ هاي آينده جامعه بشري مي شود، خاطرنشان کرد: اعتياد  گرچه ممکن است کامل ريشه کن نشود اما مي توان با تدابير خاص اجتماعي و فرهنگي آن را کنترل کرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در پايان گفت: براي مبارزه با مواد مخدر بايد به عنوان يک  دغدغه‌ جدي، مشارکت موثر و حداکثري مسئولان، سازمان‌هاي مردم نهاد، اقشار مختلف جامعه و خانواده ها را مطالبه کرد.
پايان خبر
نازنين نادري
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261764
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings