• 1397/07/07 - 05:14
  • - تعداد بازدید: 1920
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1920
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
به گزارش روابط عمومي دانشکده پزشکي

گفتگو با دکتر مهدي پرورش ، متخصص چشم و فلوشيپ شبکيه و ويتره

گفتگو با دکتر مهدي پرورش ، متخصص چشم و فلوشيپ شبکيه و ويتره

261012.mp3 گفتگو با دکتر مهدي پرورش ، متخصص چشم و فلوشيپ شبکيه و ويتره





امروز درجهت آشنايي هرچه بيشتر مخاطبان عزيز با گروه چشم پزشکي، درخدمت جناب آقاي دکتر مهدي پرورش هستيم. ايشان، متخصص چشم و فلوشيپ شبکيه و ويتره هستند با مرتبه علمي استادي که تا کنون تعداد 90 مقاله از ايشان به چاپ رسيده است. همچنين به مدت 8 سال در طي دو دوره متناوب مديريت گروه را بر عهده داشته اند.


تعداد دانشجويان مشغول به تحصيل در گروه شما در حال حاضر و در کليه مقاطع (ارشد، دکترا، پزشکي عمومي، دستيار تخصصي و فوق تخصصي) به تفکيک چند نفر هستند؟
تعداد دانشجويان کاروزي بين 30-10 نفر در ماه، دستيار تخصصي 20 نفر، فلوشيپ در رشته هاي ويتره و رتين، گلوکوم، پلاستيک و ترميمي چشم، قرنيه و سگمان قدامي و چشم پزشکي اطفال 5 نفر هستند.
نقاط قوت و ضعف گروه خود را نسبت به ساير دانشگاههاي علوم پزشکي مطرح کشور (از لحاظ سابقه، تجهيزات و امکانات، نوآوريها، اختراعات و...) توضيح دهيد.
از لحاظ سابقه، اين گروه سابقه 30 سال کار را دارد. از لحاظ تجهيزات و امکانات نيز پيشرفته ترين تجهيزات را در اختيار داشته و امکانات مناسبي از نظر هيات علمي در زمينه هاي مختلف بيماريهاي چشمي را داريم و از لحاظ کارهاي تحقيقاتي نيز در وضعيت مناسبي در مقايسه با ساير گروههاي دانشگاه و همچنين در مقايسه با ساير مراکز دانشگاهي هستيم.
مهمترين نقطه ضعف ما در مقايسه با ساير دانشگاهها نداشتن بيمارستان مستقل چشم پزشکي است.
اهداف و برنامه‌هاي گروه شما، در جهت حرکت به سمت دانشگاه‌هاي هزاره سوم، در 5 سال آينده، چيست؟
برنامه ريزي دقيق آموزشي و پژوهشي مبتني بر نيازهاي جامعه
دستاوردهاي مهم گروه آموزشي شما تاکنون چه بوده است؟
فراهم آوردن تشکيلاتي منسجم از نظر نيروي انساني و فوق تخصص هاي مختلف در زمينه چشم پزشکي، به طوريکه ما جزء معدود مراکزي در ايران هستيم که در همه زمينه هاي فوق تخصصي چشم از قبيل نورو افتالمولوژي، استرابيسم، رتين، گلوکوم، قرنيه، پلاستيک و ترميمي چشم، پاتولوژي چشم، اساتيد و فلوشيپ را داريم و اغلب اساتيد دوره هاي تکميلي خارج از کشور را گذرانده اند و برنامه هاي آموزشي به صورت مرتب و کلاسيک جهت رزيدنت ها و فلوشيپ ها اجرا مي شود.
اگر فعاليت مشترکي با ساير گروههاي آموزشي (با ارجحيت ارتباط علوم پايه و بالين) وجود دارد، توضيح داده و در غير اين صورت، در خصوص امکان برقراري اين‌گونه فعاليتها و زمينه‌هاي موجود، شرح مختصري مبذول فرمائيد.
ما با ساير گروههاي پزشکي در ارتباط مستقيم هستيم و پروژه هاي مشترک تحقيقاتي با ساير گروهها داريم.
درخصوص امکانات گروه در زمينه درآمدزايي، چه پتانسيل‌هايي وجود دارد و چه اقداماتي تا کنون انجام شده است؟
با توجه به اينکه در آمدهاي چشم پزشکي در زمينه خدمات سرپائي و بستري و پاراکلينيک در مقايسه با ساير رشته ها بالاست ولي با قرار گرفتن در يک بيمارستان جنرال ما اولاً دسترسي به منابع مالي نداريم و ثانياً امکان توسعه و درآمدزائي بيشتر را نداريم و اين مستلزم وجود تشکيلات مستقل جهت چشم پزشکي است. همانند ساير دانشگاهها که با استقرار بيمارستانهاي چشم پزشکي مستقل و جذب درآمد اختصاصي رشد بسياري داشته اند.
در راستاي ارتقاء وضعيت رفتار حرفه‌اي (Professionalism)، چه فعاليت‌هايي در گروه شما تا کنون صورت گرفته، در حال حاضر وضعيت به چه صورت است و چه برنامه‌هايي براي آينده داريد؟
رفتار حرفه اي تمام فراگيران در بخش چشم مرتب به وسيله اساتيد بررسي مي شود و کميته اخلاق حرفه اي هم به صورت برگزاري جلسات و نيز گرفتن فيدبک از اساتيد به ارزيابي آنها مي پردازد و سالانه 4-3 جلسه کلاس تئوري نيز درمورد اخلاق پزشکي و رفتارهاي حرفه اي جهت رزيدنت ها و فلوشيپ ها برگزار مي گردد.
لطفا افراد شاخص و پيشکسوت گروه (از لحاظ اخلاقي، علمي و...)، که در حال حاضر مشغول به کار بوده و يا باز نشسته شده‌اند، را نام برده، شرح مختصري از عملکرد و نکات برجسته ايشان را بيان نماييد.
آقايان دکتر مهدي مدرس زاده، دکتر محسن بهمني کشکولي، دکتر مسيح هاشمي، دکتر مصطفي سلطان سنجري و دکتر خليل قاسمي فلاورجاني (مشغول به کار هستند).
لطفا يک پيام آموزشي براي عموم مخاطبان در حوزه مربوطه ارائه کنيد.
کوشش بيشتر در جهت افزايش دانش تئوريک و گذاشتن حداکثر وقت جهت فراگيري آموزش هاي باليني بر بستر بيماران در درمانگاهها
پيام شما براي دانشجوياني که تازه وارد اين رشته شده‌اند و يا قصد وارد شدن به اين رشته را دارند، چيست؟


  • با توجه به وجود منابع که تماماً به زبان انگليسي هستند، تسط کامل به زبان انگليسي براي استفاده از منابع پزشکي الزامي است.

  •  اين را در نظر داشته باشند که رشته پزشکي انجام يک کار انساني است و به منظور هدف صرفاً مادي وارد اين رشته نشوند که با توجه به شرايط اجتماعي و اقتصادي موجود، درآمد قابل توجهي را نخواهند داشت.

  • رعايت هرچه بيشتر اخلاق حرفه اي

  • بايد دانشجويان پزشکي بدانند که آنها متعلق به خود نيستند و به واسطه مسئوليت هاي حرفه اي، از پاره اي از رسيدگي به امور شخصي زندگي و فرصت کافي براي انجام فعاليت هاي تفريحي، ورزشي و غيره باز خواهند ماند.


 


  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 261012
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings