گفتگو با دکتر مهيار غفوري مدير گروه راديولوژي
آشنايي با گروه راديولوژي درگفتگو با دکتر مهيار غفوري، مدير اين گروه
260976.mp3
گفتگو با دکتر مهيار غفوري مدير گروه راديولوژي
به نام خدا
امروز جهت آشنايي بيشتر با گروه راديولوژي و مدير محترم اين گروه، دکتر مهيار غفوري، در خدمت شما عزيزان هستيم. ايشان متخصص راديولوژي، داراي رتبه استادي، فلوشيپ MRI از کانادا، عضو هيئت بورد راديولوژي و عضو هيئت مديره انجمن راديولوژي ايران هستند. لازم به ذکر است که دکتر غفوري داراي بيش از 30 مقاله در نشريات معتبر بين المللي و 5 کتاب چاپ شده هستند.
- تعداد دانشجويان مشغول به تحصيل در گروه شما در حال حاضر و در کليه مقاطع (ارشد، دکترا، پزشکي عمومي، دستيار تخصصي و فوق تخصصي) به تفکيک چند نفر هستند؟
تعداد دستياران اين گروه 90 نفر هستند.
- نقاط قوت و ضعف گروه خود را نسبت به ساير دانشگاههاي علوم پزشکي مطرح کشور (از لحاظ سابقه، تجهيزات و امکانات، نوآوريها، اختراعات و...) توضيح دهيد.
نقاط قوت اينکه، اعضاء هيئت علمي اکثراً جوان، پر انرژي، توانا و علاقه مند به آموزش هستند و درخصوص نقاط منفي مي توان به تعداد کم اعضاء هيئت علمي و کمبود برخي تجهيزات در بيمارستان هاي آموزشي اشاره کرد .
- اهداف و برنامههاي گروه شما، در جهت حرکت به سمت دانشگاههاي هزاره سوم، در 5 سال آينده، چيست؟
از جمله برنامه هاي گروه راديولوژي، افزايش کيفيت خدمات تصويربرداري تشخيصي ارائه شده و همچنين انجام خدمات تصويربرداري تخصصي و فوق تخصصي است. همين طور، برقراري ارتباط نزديک با ساير گروه هاي آموزشي و استفاده از روش هاي نوين آموزشي و آزمون
- دستاوردهاي مهم گروه آموزشي شما تاکنون چه بوده است؟
از مهترين دستاوردهاي گروه راديولوژي مي توان به تربيت دستياران راديولوژي با کيفيت مطلوب و انجام طرح هاي پژوهشي و چاپ مقاله هاي منتج از اين تحقيقات و همچنين ارتباط نزديک و مؤثر با ساير گروه هاي آموزشي اشاره کرد.
- اگر فعاليت مشترکي با ساير گروههاي آموزشي (با ارجحيت ارتباط علوم پايه و بالين) وجود دارد، توضيح داده و در غير اين صورت، در خصوص امکان برقراري اينگونه فعاليتها و زمينههاي موجود، شرح مختصري مبذول فرمائيد.
بله البته. تاکنون جلسات علمي مشترک بسياري با گروه هاي آموزشي باليني برگزار گرديده مانند جلسات مشاوره و درخصوص گروه هاي پايه مي توان به راندهاي آموزشي گروه هاي پايه اشاره کرد.
- درخصوص امکانات گروه در زمينه درآمدزايي، چه پتانسيلهايي وجود دارد و چه اقداماتي تا کنون انجام شده است؟
متاسفانه بخش تصويربرداري اکثر بيمارستان هاي آموزش دانشگاه به بخش خصوصي واگذار شده ولي در صورتي که خود اعضاء هيئت علمي متولي مديريت بخش باشند مي توان اقدامات مؤثري در زمينه درآمدزايي انجام داد.
- در راستاي ارتقاء وضعيت رفتار حرفهاي (Professionalism)، چه فعاليتهايي در گروه شما تا کنون صورت گرفته، در حال حاضر وضعيت به چه صورت است و چه برنامههايي براي آينده داريد؟
اين مسئله در گروه از اهميت زيادي برخوردار است و مکرراً با دستياران و همکاران در اين زمينه صحبت مي شود و اگر موردي رعايت نشده باشد تذکر داده مي شود.
- لطفا افراد شاخص و پيشکسوت گروه (از لحاظ اخلاقي، علمي و...)، که در حال حاضر مشغول به کار بوده و يا باز نشسته شدهاند، را نام برده، شرح مختصري از عملکرد و نکات برجسته ايشان را بيان نماييد.
آقاي دکتر همايون هادي زاده که سالها مديريت گروه راديولوژي را برعهده داشتند و آقاي دکتر صميمي مدير قبلي گروه که هر دو اسوه علم و اخلاق بوده و الگوي مناسبي براي دانشجويان مي باشند.
- لطفا يک پيام آموزشي براي عموم مخاطبان در حوزه مربوطه ارائه کنيد.
بايد عشق به آموزش گرفتن و آموزش دادن را در وجودمان شعله ور سازيم تا از هيچ مشکلي نهراسيم.
- پيام شما براي دانشجوياني که تازه وارد اين رشته شدهاند و يا قصد وارد شدن به اين رشته را دارند، چيست؟
تمام تلاش خود را به کار گيرند تا در حد توان به بيماران خدمت کنند.
- در پايان، اگر مطلب مهمي وجود دارد، که در سوالات به آن اشاره نشده است، در اين قسمت بيان کنيد:
در صورت تامين تعداد کافي اعضاء هيئت علمي و همچنين تجهيزات مناسب تصويربرداري و همچنين عدم واگذاري بخش هاي تصويربرداري به بخش خصوصي مي توان به پيشرفت هاي قابل توجهي نائل شد.
: