دکتر پیروی گفت:
کاهش آسیب های روانی در دانشجویان و دستیاران با همکاری مدیران گروه در ارجاع موارد به مرکز مشاوره
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : دکتر پیروی ،رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه در نشست مدیران گروههای آموزشی دانشکده پزشکی گفت : اساتید نقش بسیار اساسی در کاهش روند آسیب های روانی در دانشجویان خصوصا خودکشی دارند، بنابراین لزوم همکاری اساتید در ارجاع موارد مشاهده شده که نیاز به مداخلات مشاوره و درمان دارند به مرکز مشاوره دانشگاه ضروری است .
دکتر پیروی همچنین غربالگری در دانشجویان ورودی جدید در آبان ماه و دستیاران را در شهریور ماه ضروری دانست و افزود : با انجام غربالگری می توان تا حدود 17%-20% منجر به کاهش موارد آسیب های روانی فرد به خود و دیگران باشیم .
رئیس اداره مشاوره در جای دیگر از صحبت های خود از مدیران گروه خواست تا از حضور کارشناسان اداره مشاوره در جلسات داخلی گروه ها حتما استفاده شود .
دکتر کوهپایه زاده ،مدیر گروه پزشکی اجتماعی در ادامه این بحث با تاکید بر نقش اساتید مشاوره بر دانشجویان ورودی جدید و دستیاران سال اول ؛استفاده از ظرفیت هایی نظیر همتایاران سلامت روان را موثر دانست و گفت : باید به دنبال خواسته های این نسل باشیم تا بتوانیم مشکلات دانشجویان را شناسایی و درمرحله بعد درجهت حل تعارضات و درنهایت آسیب های روانی اقدام نمائیم .
دکتر قاسمی ، معاون آموزشی دانشگاه و مدیر گروه چشم پزشکی نیز موضوع پیشگیری از خودکشی را مهم ترین موضوع اختلالات روانی دانست که در همه جای دنیا وجود دارد .
وی همچنین گام اول در زمینه درمان اختلالات روانی را در تابو شکنی مراجعه به روانشناس و روانپزشک دانست و گفت : باید مراجعه به مراکز مشاوره مانند مراجعه به چشم پزشک و داندانپزشک و ... در مردم نهادینه شود، خصوصا در دانشجویان و دستیاران این قضیه به صورت نرمال و روزمره نگریسته شود.
درپایان دکتر پیروی با ارائه گزارشی از روند اختلالات روانی در 25 سال گذشته، راههای ارتباطی مرکز مشاوره را در اختیار مدیران گروه قرار داد./
کامنت